Inici PEÑÍSCOLA Peníscola adjudica les obres de millora del paviment en l’Ullal

Peníscola adjudica les obres de millora del paviment en l’Ullal

237

La Regidoria d’Urbanisme destina més de 67.000€ a la pavimentació i la millora de pluvials al carrer de l’Ullal de l’Estany

L’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola ha anunciat la pròxima execució de l’obra de pavimentació parcial i millora de pluvials al carrer de l’Ullal de l’Estany, en el seu recorregut des de la plaça d’Illueca, fins a l’Av. d’Espanya.

Concretament es tracta de la millora del paviment central, per al trànsit rodat, que es millorarà amb la col·locació de formigó. A més, es millorarà el sistema de pluvials perquè l’evacuació d’aigua siga més eficaç i es puguen evitar així possibles inundacions.

“Les obres estan ja adjudicades i estaran executades abans que finalitze el mes de gener, amb l’objectiu de millorar la seguretat del vial i per a previndre possibles inundacions” ha explicat l’edil de l’àrea, Jorge Rovira, que ha visitat la zona en què s’intervindrà amb l’alcalde, Andrés Martínez, interessat a conéixer el període d’execució de l’obra i el seu inici. Rovira ha concretat que es deixaran passar les dates nadalenques i els primers dies del mes de gener arrancaran els treballs, que s’estendran al llarg de dues o tres setmanes el mes de gener.

L’empresa adjudicatària dels treballs ha sigut la mercantil BECSA, S. A., per un preu de 67.760,19 €.