Inici BENICARLÓ Benicarló promou escriure la carta als Reis d’Orient en valencià

Benicarló promou escriure la carta als Reis d’Orient en valencià

212

Els xiquets i xiquetes de Benicarló podran enviar la carta directament per correu electrònic al seu rei preferit a través del web https://javenenelsreis.com/

L’Agència de Promoció del Valencià Aviva Benicarló vol ajudar els xiquets i xiquetes de Benicarló a escriure la carta als reis en valencià. Per això, ha repartit als primers cursos de tots els centres educatius de la ciutat, cartes perquè puguen fer arribar els seus desitjos als Reis d’Orient. Aquells xiquets i xiquetes que no hagen pogut recollir la seua carta a escola en trobaran a l’Oficina de Turisme durant les festes de Nadal.

La carta també es pot escriure i enviar directament als Reis Mags des de www.javenenelsreis.com, un web on participa Aviva Benicarló juntament amb altres serveis lingüístics de Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians. En aquest web hi ha també nombroses activitats interactives sobre el Nadal.

Aquestes iniciatives s’emmarquen dins d’«El Nadal en valencià» una campanya de promoció del valencià destinada a fomentar la il·lusió d’aquestes dates nadalenques al mateix temps que afavorir l’ús del valencià.