Inici PREMSA VALENCIANA Novembre Fest per al pont del cap de setmana

Novembre Fest per al pont del cap de setmana

371

Novembre Fest per al pont del cap de setmana

La setmana passada es va presentar una nova edició del Novembre Fest, resultat de la col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació de Pubs. Després de l’èxit de l’any passat s’ha apostat de nou per aquesta iniciativa que permetrà degustar als veïns menjar típic bavarés, així també com diferents classes de cervesa alemanya.

El representant de l’Associació de Pubs, Rafa Kaenea, ha destacat que es muntarà una carpa al passeig de Fora del Forat els dies 31 d’octubre, 1,2 i 3 de novembre per poder gaudir de la millor festa alemanya a Vinaròs. En aquest sentit, afegia que a part de menjar també hi haurà música tradicional bavaresa i actuacions de discjòqueis.

Cal destacar que durant el Novembre Fest l’associació de Barbers de Vinaròs també participarà de forma activa amb el moviment Movember. En aquest cas, es tracta d’una iniciativa a nivell mundial per conscienciar a la població de les malalties que pateixen els homes, com el càncer de pròstata i testicles, a més de l’elevada taxa de suïcidis que hi ha entre la població masculina. Durant el Novembre Fest es crearà un petit espai on la ciutadania podrà col·laborar fent donacions, tallant-se els cabells o afaitant-se, tota la recaptació es destinarà per a la investigació de les malalties masculines.

Notícies relacionades:

Èxit del primer Novembrefest a Vinaròs

Article anteriorVinaròs i la Brigada preparen el cementeri per a Tots Sants
Article següentNit d’Ànimes i Dia de Tots Sants a Benicarló – PROGRAMACIÓ