Inici VINARÒS Vinaròs i la Brigada preparen el cementeri per a Tots Sants

Vinaròs i la Brigada preparen el cementeri per a Tots Sants

250

Els operaris de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis estan realitzant les darreres feines de pintura i desbrossament de les restes vegetals, per garantir unes instal·lacions en òptimes condicions per a les centenars de persones que durant aquests dies pujaran fins al cementeri per recordar als difunts.

La regidora de l’àrea, Carmen Morellà, ha destacat que “les tasques de manteniment es realitzen de forma periòdica al llarg de l’any, però amb l’arribada del Dia de Tots Sants s’intensifiquen per deixar el cementeri en un estat òptim”. En aquest sentit, ha destacat que garantir aquest important servei per a la ciutadania és una de les principals prioritats de la seua Regidoria i en les properes setmanes es licitaran les obres per l’ampliació del cementeri amb la construcció de 208 nínxols, que asseguraran el servei durant els propers anys.

D’altra banda, la Brigada Municipal també habilitat un pàrquing al terreny continu al cementeri municipal per garantir estacionament suficient per als veïns que s’apropen fins a les instal·lacions.

Dispositiu especial

La Policia Local posarà en marxa un operatiu especial per garantir la seguretat de les centenars de persones que durant aquets dies pujaran fins al cementeri municipal. Sobretot realitzaran tasques de control de trànsit i d’estacionament de vehicles per coordinar les entrades i sortides de les instal·lacions.

Article anteriorResultats del C.N. Vinaròs al Primer control provincial
Article següentNovembre Fest per al pont del cap de setmana