Inici BENICARLÓ Nit d’Ànimes i Dia de Tots Sants a Benicarló – PROGRAMACIÓ

Nit d’Ànimes i Dia de Tots Sants a Benicarló – PROGRAMACIÓ

635

Es consolida el cicle De por!, l’aposta per a la Nit d’Ànimes i el Dia de Tots Sants

 

La programació compta amb una visita guiada pels carrers del centre, que repassarà històries de bandolers benicarlandos, i amb dos contacontes: un per a públic infantil i un per a públic adult. L’activitat es concentrarà la nit del 31 d’octubre i l’1 de novembre.

La regidora de Serveis Lingüístics, Filo Agut, acompanyada de l’historiador Joan Ferreres, ha presentat la programació de la segona edició del cicle De por!, l’aposta cultural de la Regidoria per a la Nit d’Ànimes i el Dia de Tots Sants. La proposta gira al voltant d’una tradició valenciana: la de contar històries fantàstiques, de monstres, de por i de misteri. Així, l’activitat començarà la nit del 31 d’octubre a les 22.00 hores amb la visita guiada per a públic adult «Els bandolers benicarlandos». Pels carrers del centre de la ciutat, l’historiador Joan Ferreres repassarà diverses històries de bandolers de Benicarló dels segles XVI i XVII.

Pel que fa al Dia de Tot Sants, a partir de les 18.00 hores es durà a terme un primer contacontes dirigit a un públic familiar, especialment amb xiquets i xiquetes d’entre 5 i 9 anys. L’activitat comptarà amb tres escenaris diferents: la Capella del Mucbe, l’Ajuntament i l’Edifici Gòtic, on els contacontes Carles Cano, Almudena Francés i Tània Muñoz s’encarregaran de posar la dosi de por i de misteri. A més, també hi haurà una cercavila de les Feres de l’Estel del Collet, amenitzada per la batucada dels Fenòmens.

Finalment, a les 22.00 hores, l’Edifici Gòtic serà l’escenari per a dur a terme l’activitat de contacontes per a un públic adult.

Les tres activitats són gratuïtes, tot i que s’ha de realitzar una inscripció prèvia al Mucbe, a través de correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org o del telèfon 964 460 448.

Article anteriorNovembre Fest per al pont del cap de setmana
Article següentEntrevista al xef Ruben Miralles