Inici BENICARLÓ Nou col·legi a Benicarló

Nou col·legi a Benicarló

1188

Davant la demanda de les mares i pares, la Generalitat construirà un nou col·legi a Benicarló per reduir les ràtios d’alumnes

El nou centre serà d’una línia i estarà ubicat a l’UA7, entre els carrers del Puig de la Nau i de Vinaròs. El degoteig d’alumnes que s’incorporen cada any és constant i obliga la resta d’escoles a trencar les ràtios.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat la construcció d’un nou col·legi d’una línia a Benicarló, el que serà el sisè Centre d’Educació Infantil i Primària de la ciutat. Miralles ha detallat que tot el procés i la tramitació es canalitzarà a través del programa Edificant de la Generalitat Valenciana, que cedeix les competències als ajuntaments per tal que puguen accelerar les actuacions.

Miralles ha reconegut que aquest nou col·legi «és necessari perquè cada any tenim un goteig constant de nous alumnes d’infantil i primària que fa que es trenquen cada vegada més les ràtios». Respecte de la ubicació del nou centre, l’alcaldessa ha reconegut que «en principi es construirà en una parcel·la de sòl dotacional situada a l’UA7, entre els carrers del Puig de la Nau i de Vinaròs».

NOTICIES RELACIONADES

Más de mil firmas para una nueva aula en Benicarló

 

 

Article anteriorEs presenta La Nit en Vetla
Article següentLa nit de Sant Joan plena d’activitats culturals