Inici BENICARLÓ Mucbe acull a Benicarló l’exposició col·lectiva «Ceramistes contemporanis castellonencs»

Mucbe acull a Benicarló l’exposició col·lectiva «Ceramistes contemporanis castellonencs»

160

Les peces que formen la mostra són obra de 10 dels artistes més destacats en matèria ceràmica de la província de Castelló. L’exposició es pot veure fins al 22 de març.

Ja es pot visitar al Mucbe «Ceramistes contemporanis castellonencs», una exposició col·lectiva nascuda amb l’objectiu de reconéixer el treball creatiu i cultural dels artistes ceràmics i de posar en valor la ceràmica, un element amb una gran importància en aquest territori.

En aquest sentit, el regidor de Cultura, Pedro Manchón, ha convidat la ciutadania a visitar la mostra perquè, com ha ressaltat, «la ceràmica és un element molt vinculat a la nostra província tant a nivell industrial com artístic».

Per la seua part, Joan Llidó, comissari de l’exposició, ha declarat que «en aquesta exposició es pot veure una diversitat temàtica important que mostra les moltes possibilitats que dona un material com la ceràmica».

L’exposició recull el treball de 10 dels millors creadors de ceràmica artística de la província de Castelló. En concret, la mostra està formada per unes 40 peces que han elaborat els artistes Rafa Galindo, Mariano Poyatos, Santiago Bono, Manolo Sales, Carmela Tello, Joan Llàcer, Tania Park, Cristóbal Saborit, Pepe Barrachina i Ángel Igual.

Article anteriorNote de Premsa plataforma “Trens Dignes Maestrat”
Article següentNeteja de les platges de Vinaròs després de ‘Glòria’