Inici PREMSA VALENCIANA Neteja de les platges de Vinaròs després de ‘Glòria’

Neteja de les platges de Vinaròs després de ‘Glòria’

453

Prop de 25 voluntaris -de Creu Roja i ciutadans- han netejat la brossa arrossegada per la tempesta ‘Glòria

Vinaròs va ser una de les poblacions més afectades pel pas de la tempesta Glòria, amb uns danys estimats en quasi 2,7 milions d’euros. La zona dels Cossis, en la costa nord, va ser una de les més afectades pel temporal.

Diumenge 2 de febrer, des de les 10 del matí a les 13 hores, els voluntaris van netejar la platja dels residus arrossegats pel pas de la tempesta Glòria a Vinaròs, col·laborant així a recuperar la normalitat en l’afectada costa vinarossenca.

La recollida manual es va iniciar en la zona de la desembocadura del riu Cervol prop dels Cossis, en la costa turística nord. Després, els voluntaris es van desplaçar a les platges del nucli urbà, com són les de Fora Forat i el Fortí, fins al port.

La propera eixida serà després del Carnaval: en principi el 29 de febrer. Segons ha informat el regidor de Transició Ecològica de l’Ajuntament, Hugo Romero, l’Ajuntament ha promés col·laborar junt amb entitats com Creu Roja, ApnalFridays for future, i impulsarà una nova campanya de neteja de platges i cales del municipi més multitudinària.

Article anteriorMucbe acull a Benicarló l’exposició col·lectiva «Ceramistes contemporanis castellonencs»
Article següentExpo de Llibres Pop-Up a la biblioteca de Vinaròs