Inici COMARQUES McDonald’s Vinaròs reobri dimarts 21 de juny amb gran expectació

McDonald’s Vinaròs reobri dimarts 21 de juny amb gran expectació

821

● Després de quasi un any tancat, McDonald’s Vinaròs torna a obrir amb una reforma integral
●  La reobertura del restaurant generarà 45 llocs de treball en la localitat i va ser reinaugurat el dia anterior per autoritats de la població
● El nou espai compta amb 405 metres quadrats i té prevista la instal·lació de dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.
● Amb aquesta inauguració són ja 6 els restaurants que McDonald’s té a Castelló i 64 a la Comunitat Valenciana.

 

Fotos: 7dies /McDonald’s

Inauguració el dilluns:

A la inauguració van acudir l’alcalde de la localitat, Guillem Alsina Gilabert, acompanyat pel regidor d’Urbanisme, Patrimoni, Turisme i Relacions Institucionals, Marc Albellà Esteller, i la regidora d’Hisenda, Ocupació, Noves Tecnologies i Indústria, María Cano Palomo. Per part de McDonald´s van assistir el president de McDonald´s Espanya, Luis Quintiliano; el director Field Service de la Regió Aquest, Ángel Luis Castillo; la directora de Legal i Franquícies, Luisa Masuet; i el franquiciat, Manuel Alguacil, així com nombrosos directius de la companyia i franquiciats del Sistema que, amb la seua presència, van reafirmar el compromís de McDonald´s amb Vinaròs.

El recentment inaugurat restaurant comptarà amb una plantilla de 45 empleats, molts d’ells llocs de nova creació que s’han incorporat per a oferir els nivells de qualitat i serveis propis de McDonald’s.

Obertura al públic el dimarts

L’establiment compta amb una superfície de 405 metres quadrats i una àmplia terrassa exterior; manté l’aposta atractiva pel disseny en el seu interior, mostrant la nova imatge de McDonald´s en incloure la decoració Geometry, que es pot veure en les últimes obertures de la companyia. Al mateix temps disposa de quioscos digitals, servei a taula per a rebre còmodament la comanda i un espai McCafé, i també inclourà, en la zona d’aparcament, dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. L’oferta es completa amb el servei McAuto perquè els clients puguen recollir les comandes amb els seus vehicles.

 

Notícies relacionades:

McDonald’s Vinaròs cierra al finalizar el contrato

 

 

Article anteriorPrescripción medicamentos vs prescripción ejercicios (Salud y deporte)
Article següentEl Ivace convoca 70 becas remuneradas de especialización en internacionalización