Inici BENICARLÓ L’exposició ‘Terra d’Ibers’ exhibirà la col·lecció de fons arqueològics del Mucbe

L’exposició ‘Terra d’Ibers’ exhibirà la col·lecció de fons arqueològics del Mucbe

209


La mostra, que s’ubicarà en les sales 9 i 10 del primer pis del Mucbe, exhibirà la col·lecció permanent dels fons arqueològics del museu i millorarà notablement els continguts expositius que es mostraven fins ara. D’una banda, s’ampliaran i s’adaptaran els continguts a objectius més pedagògics i, d’altra banda, millorarà la circulació dels visitants i el recorregut de l’exposició, afavorint d’aquesta manera un circuit adaptat per a tot tipus de públics. A més, millorarà l’accessibilitat dels objectes exposats i la il·luminació de les peces.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, s’ha mostrat satisfet per l’adjudicació de l’una exposició «que posarà en valor —ha dit— tot el nostre patrimoni arqueològic que fins ara no havíem pogut mostrar en condicions per falta d’un projecte potent». Manchón també ha recordat que «el fet que el Mucbe ja siga oficialment un museu reconegut, ens permetrà guardar i conservar totes les peces i, ara, amb aquest projecte, a més podrem exposar-les amb tot el seu esplendor».

«A més —ha remarcat el regidor—, aquesta exposició, que serà eminentment didàctica, complirà un dels nostres principals objectius, que és transmetre la cultura i els valors a tot tipus de públics, especialment als nostres joves».

Article anteriorCàlig viu un cap de setmana d’activitats culturals
Article següentEntrevista a Joaquín Roldán, coautor de un libro sobre metadatos en pandemias