Inici BENICARLÓ L’Escola d’Estiu finalitza aquest divendres amb 671 places cobertes

L’Escola d’Estiu finalitza aquest divendres amb 671 places cobertes

233

El primer torn (del 4 al 15 de juliol) ha estat el més nombrós, amb 246 xiquets i xiquetes matriculades.

Aquest divendres finalitza l’Escola d’Estiu de l’Ajuntament de Benicarló que s’ha dut a terme entre el 4 juliol i el 12 d’agost i que ha ha cobert un total de 671 places per a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys.

L’escola s’ha estructurat en tres torns: del 4 al 15 de juliol, del 18 al 29 de juliol i de l’1 al 12 d’agost. La primera quinzena ha estat la més nombrosa, amb 246 xiquets i xiquetes matriculats, mentre que en la segona han participat 240 xiquets i xiquetes. Finalment, al tercer torn han assistit 185 xiquets i xiquetes.

Pel que fa a les xifres del servei de menjador, al llarg de la primera quinzena l’han utilitzat 100 alumnes, durant la segona 98, mentre que al llarg de la tercera han estat 74.

El servei de cangur (de 9.00 a 10.00 hores), l’han fet servir 137 alumnes durant el primer torn, 123 al segon torn i 102 al tercer torn.

Els xiquets i xiquetes han estat distribuïts entre el CEIP Marqués de Benicarló i el CEIP Eduardo Martínez Ródenas i han dut a terme tot tipus d’activitats: jocs d’aigua, manualitats, murals, dinàmiques, jocs d’equip, danses, etc. A més, han fet diverses excursions a la zona marítima, al Mucbe, a la Casa Tradicional Benicarlanda, al Museu dels Mariners o a l’antiga Presó, entre d’altres.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable de l’Àrea d’Educació, ha remarcat que «el balanç d’enguany és absolutament positiu» i ha destacat «la necessitat d’apostar per aquest tipus de serveis que afavoreixen la conciliació laboral i familiar durant els períodes de vacances».

Article anteriorVinaròs celebrarà aquest dissabte una nova edició del Summer Carnaval
Article següentVinaròs oferirà diumenge una nova edició de Nit de compres al passeig