Inici VINARÒS Vinaròs oferirà diumenge una nova edició de Nit de compres al passeig

Vinaròs oferirà diumenge una nova edició de Nit de compres al passeig

235

Des de les 18:00h fins les 24:00h la pèrgola del passeig de Colom s’omplirà de paradetes per mostrar la variada oferta comercial del municipi

Aquest diumenge 14 d’agost se celebrarà a Vinaròs una nova edició de Nit de compres al passeig, una cita amb el comerç de la localitat que ja s’ha convertit en una activitat imprescindible dintre de l’agenda estiuenca. Prop d’una quinzena d’establiments ompliran la pèrgola del passeig de Colom amb paradetes per mostrar la variada oferta comercial de la localitat, sempre amb productes de qualitat i atenció personalitzada.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha destacat que des del Govern Municipal sempre es donarà el màxim suport possible al comerç i agraïa a l’Associació de Comerciants la posada en marxa d’iniciatives com “Nit de compres al passeig, perquè ajuden a dinamitzar el municipi i promocionen els establiments de la ciutat”.

Per la seua banda, la presidenta de l’Associació de Comerciants, Maria Ángeles Pereda, ha comentat que “en total participaran una quinzena d’establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 18h fins a les 24h”. Sabates, complements, moda, esports o llenceria seran alguns dels productes que es podran trobar, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat. Així mateix, també hi haurà una immobiliària i conserves, que inclourà una degustació d’olis.

Sopar a la fresca

Durant la roda de premsa Cerdà ha aprofitat per recordar que aquest diumenge també se celebrarà un sopar a la fresca perquè veïns i visitants puguen gaudir d’una bona revetlla estiuenca. El passeig de Fora del Forat es prepararà per l’ocasió amb taules i cadires, a més de comptar amb les reines, dames i cavallers de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, que seran les encarregades de presidir la vetllada.

Cerdà comentava que serà una revetlla popular oberta a tots els veïns i visitants, que inclourà l’actuació d’una orquestra que s’allargarà fins ben entrada la matinada.