Inici VINARÒS Vinaròs celebrarà aquest dissabte una nova edició del Summer Carnaval

Vinaròs celebrarà aquest dissabte una nova edició del Summer Carnaval

410

El passeig marítim serà l’escenari d’una gran desfilada amb la participació de totes les reines i reis del Carnaval, a més d’una gran festa a la pèrgola del passeig de Colom

Aquest matí la regidora de Festes, Paula Cerdà, acompanyada pel president de la Junta Gestora de la Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs, Cristian Gracià, ha presentat una nova edició del Summer Carnaval que se celebrarà aquest dissabte 13 d’agost. L’objectiu és promocionar la festa entre els centenars de turistes que cada any s’apropen fins a la ciutat per passar les vacances.

Cerdà agraïa a la nova Junta Gestora la feina per celebrar el Summer Carnaval i destacava que des del govern municipal sempre es donarà el màxim suport possible a la festa. D’altra banda, afegia que “el Carnaval suposa una important promoció festiva de la ciutat, al mateix temps que també ajudarà a dinamitzar el municipi, oferint activitats alternatives al sol i platja”.

Per la seua banda, Gracià comentava que el Summer Carnaval començarà a les 21:00h amb una desfilada des de l’entrada del port fins a la pèrgola del passeig de Colom on es farà una gran festa per a tots els públics, que estarà acompanyada de música i xarangues, fins a les 23:00h. Segons indicava es preveu la participació de totes les reines i reis, a més de comptar amb la presència de les infantils, per tal de crear un gran ambient de Carnaval.

Gracià comentava que suposarà una gran oportunitat per a promocionar la festa sobretot a través de les xarxes socials i convidava els assistents a fer fotografies i penjar-les amb el hastatg #CarnavaldeVinaròs.