Inici BENICARLÓ Les Festes Patronals de Benicarló registren la millor participació dels últims anys

Les Festes Patronals de Benicarló registren la millor participació dels últims anys

375

Les multituds que dia i nit han omplit els carrers de Benicarló i els casals de penyes han sigut la nota més destacada de les Festes Patronals de Benicarló de 2018. Tot i la concentració de milers de persones en els actes centrals, les festes se salden sense diferències remarcables d’incidents respecte de l’any passat.

El regidor de Festes, Ilde Añó, i l’alcaldessa, Xaro Miralles, han fet balanç de les festes de 2018, que s’han confirmat com unes de les més participatives de la història. Els carrers, els esdeveniments, els casals i els establiments hostalers de Benicarló han presentat uns nivells d’ocupació, que en paraules del regidor, «certifiquen que aquestes festes han estat un èxit tant per la participació com per l’organització».

El regidor ha explicat que «gràcies al fet que aquest any s’ha habilitat un servici a la pàgina web de l’Ajuntament perquè les associacions pogueren sol·licitar material o espais per als seus actes, hem pogut coordinar-nos i organitzar-nos amb més exactitud». En aquest sentit, Añó ha volgut agrair a les associacions, comissió de festes, penyes, empresa de neteja, voluntaris, entitats locals, brigada municipal, forces de seguretat, servei d’emergències i ciutadans que han fet realitat aquestes festes patronals. El regidor també ha tingut paraules d’enhorabona per a la reina i dames d’aquest any així com per a les seues famílies.

L’alcaldessa, per la seua part, ha atribuït l’elevada participació de benicarlandos i turistes en tots els actes programats i la multitudinària presència de gent al carrer al fet que «hem tret molts actes del programa al carrer que abans es feien en espais tancats».

Pel que fa a les incidències, les xifres de la Policia Local no han registrat cap incident remarcable respecte a les registrades l’any passat. L’alcaldessa ha destacat la millora d’organització que ha suposat el fet que «el mateix regidor de festes siga el president de la comissió de festes i forme part de totes les reunions que es fan al voltant d’aquestes»; també ha valorat les festes d’aquest any com a molt positives pel que fa a la participació de la ciutadania i l’aportació econòmica que ha suposat per al municipi.

Article anteriorVIII Jornades del Ranxo Mariner
Article següentComunicado APFERCOM NORD CASTELLÓ