Inici BENICARLÓ Cada Falla de Benicarló triarà data: octubre 2021 o març 2022

Cada Falla de Benicarló triarà data: octubre 2021 o març 2022

852

Cada Falla triarà data per a plantar monument: del 8 al 12 d’octubre a les Falles 2021 o març de 2022, així ho ha plantejat la Junta Fallera de Benicarló en un comunicat oficial.

Reunits els presidents de les comissions falleres de Benicarló, l’alcaldessa de la ciutat Sra. Xaro Miralles al costat del regidor de Festes i Falles Sr. Pedro Manchón, així com el president de JLF de Benicarló, el vicepresident de JLF i la vicesecretaria de JLF, s’ha arribat a un consens entre tots els presents, per a afrontar la celebració de les Falles.

Després de valorar per part de les comissions falleres i exposar com és la situació de cadascuna d’elles, s’ha decidit que siga cada falla qui opte per l’opció que li resulte més favorable, ja siga la de plantar monument del 8 al 12 d’octubre de 2021 o si bé ho desitja posposar-lo a març de 2022.

La voluntat de bona entesa entre totes les comissions falleres respecte a aquesta qüestió, deixa oberta la possibilitat que qualsevol comissió, que d’ara en avant, es puga replantejar l’opció triada, s’adherisca a qualsevol d’aquestes.

Com ja cal esperar, tot això es regirà per les mesures i protocols de seguretat vigents en el moment.

La Junta Local Fallera de Benicarló, així com l’Ajuntament de Benicarló, manifesten el seu respecte per la decisió de totes i cadascuna de les comissions i agraeixen l’empatia entre les comissions per a arribar a un enteniment, pel bé de Benicarló i de la festa de les Falles.

Per això, no cessaran en el seu suport i recolzament a totes les falles de la ciutat, amb independència de la decisió que prenguen, amb la voluntat de salvaguardar el benestar de totes elles.

Una vegada més i apel·lant a l’esperit faller, tots junts continuarem treballant per les Falles de Benicarló.

Fotos: arxiu 7dies

Junta Local Fallera de Benicarló

Benicarló, a 27 de maig de 2021

Article anteriorJUAN ENERGY y AFANIAD Vinaròs se unen para acercar la luz solidaria a la Comunidad Valenciana
Article següentEls projectes dels Pressupostos Participatius Benicarló 2021