Inici BENICARLÓ Les Falles 2021 arrancaran aquest dissabte amb la Crida de les falleres...

Les Falles 2021 arrancaran aquest dissabte amb la Crida de les falleres majors

398

Les Falles 2021 arrancaran aquest dissabte amb la Crida de les falleres majors

Aquest dissabte Benicarló donarà el tret de sortida a les Falles amb una Crida molt particular: amb el públic assegut i l’aforament limitat. El dia 8 d’octubre s’entregaran els premis i el dia 12 per la nit es cremaran les falles.

Després de dos anys d’espera, aquest dissabte 25 de setembre tindrà lloc finalment la Crida, l’acte que obrirà la porta a la celebració de les Falles més esperades de la història. La situació sanitària actual, però, impedirà que siga una Crida a l’ús, de manera que l’acte tindrà lloc a la plaça de Sant Bartomeu, amb el públic assegut i l’aforament limitat.

Les falleres majors, Andrea Simó i Rocío Martínez, seran les encarregades de pronunciar el tradicional discurs, previ lliurament de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, de la clau de la ciutat. A continuació, s’ha previst un concert a càrrec de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló, i l’endemà diumenge tindrà lloc un concert de música fallera a càrrec de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló.

Una de les novetats d’enguany serà «La nit de la llum», que tindrà lloc dijous 7 d’octubre i que consistirà en el llançament de focs artificials per part de les comissions falleres, cadascuna des de la seua respectiva ubicació, i remat final per part de la Junta Local Fallera.

I a partir del dia 8 d’octubre, s’aniran succeint els actes més tradicionals: entrega de premis al Pavelló (divendres 8), ofrena a la Mare de Déu de la Mar (diumenge dia 10) i nit de la cremà (dimarts 12).

Les comissions falleres també participaran en els actes organitzats amb motiu de la diada del Nou d’Octubre.

Article anteriorL’Ajuntament de Vinaròs rescindeix el contracte de la zona blava per incompliments amb un deute d’uns 150.000 €
Article següentL’Ajuntament de Peníscola destinarà més de 80.000€ a la millora de camins veïnals i rurals