Inici VINARÒS L’alcalde de Vinaròs Guillem Alsina es reuneix amb la Consellera de Sanitat

L’alcalde de Vinaròs Guillem Alsina es reuneix amb la Consellera de Sanitat

227

El passat 8 de novembre l’alcalde Guillem Alsina, acompanyat pel Regidor de Salut, José Chaler, visitaren la Conselleria de Sanitat a València on els va rebre la mateixa consellera de Sanitat Ana Barceló.

Durant la reunió van parlar sobretot del Nou Centre de Salut de Vinaròs, un tema primordial per al Govern de Vinaròs, que ja es va tractar el passat mes de setembre durant la visita d’Alsina, Chaler i el primer tinent alcalde i regidor de Relacions Institucionals, Marc Albella, durant la seua visita al President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

En aquesta primera trobada l’Ajuntament ja havia urbanitzat els terrenys per cedir-los a la Generalitat per iniciar la redacció del projecte; recordem que aquesta urbanització era una de les condicions marcades per la Conselleria de Sanitat per iniciar les obres del nou ambulatori.

El cost estimat del nou Centre de Salut de Vinaròs serien 3.250.000 € a repartir en una primera instància per a l’any 2020, durant la redacció del projecte 150.000 €. Dues anualitats, una de 600.000 € per al 2021 i finalment 2.500.000 € per al 2022.

L’alcalde Alsina destacava després d’aquesta reunió “per a nosaltres, aquest nou espai sanitari és una de les reivindicacions més importants de la nostra legislatura, sobretot perquè suposa una millora considerable en la salut dels vinarossencs i vinarossenques. Les feines per a aconseguir aquest nou Centre de Salut avancen segons els terminis establerts.

L’edifici es construirà a l’avinguda Leopoldo Querol i ajudarà a descongestionar l’actual ambulatori del carrer Arxipreste Bono, així també com l’Hospital Comarcal.

Article anteriorABRIL ratifica la seua Junta en la seua Assemblea General i comença a treballar en diferents comissions
Article següentHotel Vinaròs Duc de Vendôme: Ofertas en Alojamiento