Inici VINARÒS L’Ajuntament escolta les reivindicacions dels ciutadans de la Costa Nord a través...

L’Ajuntament escolta les reivindicacions dels ciutadans de la Costa Nord a través d’una nova Assemblea Veïnal

368

El govern municipal va organitzar ahir a la tarde una trobada amb els veïns de les zones Cossis, Boverals, Saldonar i Ameradors per escoltar de primera mà les seves propostes i reivindicacions. Recordem que aquesta ha sigut una iniciativa creada des de la regidoria de Govern Obert, amb la voluntat d’apropar la política i la gestió municipal als veïns.

 

Durant l’assemblea els ciutadans van traslladar al govern local algunes de les principals reivindicacions, centrades sobretot en la millora de l’enllumenat públic, neteja dels carrers, problemes en els pluvials i en les senyalitzacions dels carrers.

 

Per part de l’Ajuntament es va informar dels projectes de passarel·la del riu Cérvol, la via litoral, la construcció del col·legi Jaume I i la urbanització dels carrers adjacents. També es va informar i donar a conèixer els consells de barri, el Consell de la joventut, així com una enquesta sobre mobilitat.

 

El regidor de Govern Obert, Hugo Romero, ha destacat que “aquestes Assemblees Veïnals són molt importants per conèixer de forma directa quines són les principals reivindicacions de la ciutadania, amb l’objectiu de posar en marxa polítiques i nous projectes que s’adapten a les necessitats dels veïns”.

La proper trobada serà el dimecres 29 d’agost, a partir de les 19:30h, també a la Costa Nord, en aquest cas, l’assemblea es farà al carrer Volantí amb els veïns de les zones Barbiguera, Triador, Cales i Deveses.

 

Article anteriorMés de 400 plantes de marihuana requisades en Vinaròs i Benicarló i 5 detinguts
Article següentConvocan una manifestación por la muerte de un toro durante els “Bous a la Mar” de Benicarló