Inici BENICARLÓ Més de 400 plantes de marihuana requisades en Vinaròs i Benicarló i...

Més de 400 plantes de marihuana requisades en Vinaròs i Benicarló i 5 detinguts

1993

 

Benicarló
La Guàrdia Civil de la caserna de Benicarló, aquest dimarts 21 d’agost ha detingut a tres persones (barons) per cultiu de marihuana en tres domicilis de Benicarló, com a suposats autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric a Benicarló.
L’actuació es va iniciar amb motius dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre el tràfic de substàncies estupefaents en la província, quan els agents van tenir coneixement que en la població de Benicarló, es podria trobar una finca dedicada al cultiu d’estupefaents, tipus “indoor”.
Per aquest motiu els guàrdies civils van iniciar una recerca que va donar com a resultat la troballa de tres habitatges situats en una mateixa finca en les quals s’estaven dedicant al cultiu de marihuana.
Posteriorment després de realitzar tres registres domiciliaris, es van intervenir un total de 67 plantes de cànnabis i gran quantitat de cabdells de marihuana, així com nombrós material per a l’elaboració de les substàncies estupefaents.
Per tot açò els guàrdies civils van procedir a la detenció de tres homes, d’edats compreses entre 35 i 50 anys, com a suposats autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció número 1 de Vinaròs.

 

 


Vinaròs
Per part de la Policia Local de Vinaròs, s’ha procedit a la detenció de dos homes com a suposats autors d’un delicte contra la salut pública i un d’ells, a més, per tinença il·lícita d’armes.
L’actuació s’ha desenvolupat al voltant de les 01:15 hores del dimecres 22 d’agost, amb motiu dels serveis de vigilància preventiva que la Policia Local té establerts a la zona rural del terme municipal, amb la finalitat d’evitar possibles robatoris en habitatges, explotacions ramaderes i/o agrícoles.
En aquest servei preventiu en la partida Soterranyes, a l’altura del punt quilomètric 9,7 de la N-232, circulant per un camí rural, els agents s’han adonat d’una forta olor a marihuana en passar junt una granja porcina abandonada. En detenir el vehicle, els va sorprendre la presència d’un gos de raça perillosa, així com de dos homes que es trobaven dormint en un matalàs. Al costat d’un d’ells, coberta amb una manta, els agents confisquen una escopeta sense cap llicència, motiu pel qual se li imputa al seu portador un presumpte delicte de tinença il·lícita d’armes.
Després de realitzar una inspecció de les instal·lacions, es localitzen un total de 401 plantes de marihuana, així com 11 dipòsits d’aigua de 1050 litres per al seu reg, eines per al cultiu i posterior pesatge.
Els dos joves vint anyers de nacionalitat colombiana, són detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública. Així mateix, el gos perillós localitzat en el lloc de la intervenció, és retirat i custodiat pel servei municipal contractat a aquest efecte.
Tota la droga intervinguda és retirada del lloc amb la col·laboració de la Brigada de Serveis de l’Ajuntament de Vinaròs, traslladada pel seu pesatge juntament amb els detinguts, al lloc principal de la Guàrdia Civil, per a la posada a la disposició de l’autoritat judicial.

Article anteriorInauguració de la LXXIII Exposició de Productes del Camp (Benicarló)
Article següentL’Ajuntament escolta les reivindicacions dels ciutadans de la Costa Nord a través d’una nova Assemblea Veïnal