Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs informa sobre l’estat d’obres al municipi

L’Ajuntament de Vinaròs informa sobre l’estat d’obres al municipi

374

Jan Valls, regidor d’Urbanisme, ha informat que s’ha publicat ja la licitació del concurs per a la redacció del projecte C.E.I.P Jaume I amb data límit de presentació d’ofertes per al 15 d’octubre, sent aquest un procediment d’urgència. Aquest és un concurs amb un preu base de licitació de 340.741,76€ iva inclòs, amb un termini d’execució previst de 4 mesos, sent aquest el període més curt que s’ha pogut posar degut a la urgència d’aquesta edificació, també s’ha inclòs en el plec la possible reducció per part de les empreses licitadores fins a un termini màxim de 20 dies. L’Ajuntament de Vinaròs, estima que aquest és un projecte d’urgència degut a la necessitat de dotar als alumnes del C.E.I.P Jaume I de les millors condicions. L’inici d’aquests treballs està previst per a novembre amb la seua finalització al març, en cas que no hi hagi una reducció en els terminis d’execució dels treballs tècnics. Un 40% dels punts van destinats a la memòria econòmica i terminis, i el 60% restant es destina a la memòria tècnica, és a dir, l’organització, la metodologia i la integració del disseny i serà avaluat mitjançant un jurat d’experts externs a l’Ajuntament de Vinaròs.

D’altra banda, des de la Regidoria d’Urbanisme també s’ha informat sobre la licitació de les obres d’urbanització del Centre de Salut. En aquest cas, el termini de presentació d’ofertes finalitza el 10 d’octubre i el preu base de licitació de les obres d’urbanització són 278.000€ amb un termini d’execució de 4 mesos, entre els mesos de novembre i febrer de 2019. Durant aquest mes d’octubre es portaran a plenari la resta d’acords necessaris per a que la parcel·la puga ser acceptada per la Conselleria d’Hisenda de la Generalitat Valenciana, tràmit pendent des de l’any 2009. La urbanització del Centre de Salut compren des del Passeig Rivera amb una amplada d’uns 15 metres, i un vial que encara no té nomenclatura de l’Ajuntament, però que serà una proporció de vial que pretén completar la pastilla per donar-li la condició jurídica de solar perquè tingue tots els serveis necessaris per poder instal·lar-se el Centre de Salut.

Enric Pla, alcalde de l’Ajuntament de Vinaròs ha remarcat que tot el comentat anteriorment marca la línia de treball que aquest Ajuntament ha estat mantenint durant molts mesos i ha destacat que << L’ambulatori està en els pressupostos de la Generalitat des de fa dos exercicis i ha estat la falta de treball previ i la no actuació municipal per part de les legislatures anteriors el que ha provocat aquest retard>>. També ha insistit que <<Si tot va bé, l’exercici que ve es durà a terme la creació d’aquest Centre de Salut que Vinaròs necessita>>.

Enric Pla, alcalde de l’Ajuntament de Vinaròs, també ha recordat que aquesta setmana s’han assignat els dos lots de les obres del carril lúdic, el lot 1 del Pont Romà al Pont de Sant Gregori per un valor de 726.000€ i el lot 2 que va del Pont de Sant Gregori al Pont de l’Ermita per un valor de 766.000€. Per tant és un inversió global al voltant del 1.500.000€ i el temps de realització serà de 4 mesos.

També ha destacat que dintre del Pla Edificant s’ha iniciat el procés de dos obres que són demandes històriques de Vinaròs des de fa més d’11 anys, el C.E.I.P Jaume I i l’I.E.S Vilaplana. El Col·legi Jaume I, ja ha entrat en el procés de materialització i el projecte d’execució i direcció facultativa d’obres estarà enllestit en 4 mesos, a partir d’aquí es licitaran el començament de les obres per tal d’acabar amb el col·legi de barracons. Pel que fa a l’Institut Vilaplana, la modificació i ampliació del centre suposa una quantitat superior als 11.000.000€, aquesta setmana que ve es passarà pel plenari l’acceptació i en un període molt curt es traurà la licitació. El Pla Edificant es completa en les modificacions de l’Institut Leopoldo Querol que ja està la primera fase acabada i només queda canviar les finestres per un total de 120.000€ i en el Col·legi Misericòrdia que s’acaba durant aquests dies en un pressupost de 76.000€.

Article anterior“QCPCB” Capítulo 5: el método del plato
Article següentNdP: La Comissió Organitzadora del Carnaval dimiteix