Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs es reuneix amb els veïns del carrer de José...

L’Ajuntament de Vinaròs es reuneix amb els veïns del carrer de José María Salaverría

231

La trobada va servir per detallar les obres que es realitzaran al vial per a millorar l’accessibilitat i el paviment, així com la xarxa de clavegueram i les canonades d’aigua potable

Aquesta setmana l’alcalde, Guillem Alsina, amb els regidors d’Urbanisme i Participació Ciutadana, José Chaler i Hugo Romero, s’ha reunit amb els veïns del carrer de José María Salaverría per a explicar de forma detallada les obres de millora del vial que s’executaran, entre l’últim trimestre del 2021 i el primer del 2022. Recordem que el projecte compta amb un pressupost de 350.000€ que es finançarà íntegrament a través del programa “Reconstruïm Pobles” de la Generalitat Valenciana.

L’alcalde Alsina comentava que “la renovació de les dotacions urbanístiques del carrer de José María Salaverría, que va presentar l’Ajuntament de Vinaròs, va ser una de les 21 propostes escollides per la Generalitat Valenciana a la província de Castelló, per a rebre la subvenció”. Segons afegia inicialment el Govern Autonòmic va atorgar una ajuda de 250.000€ i més tard va decidir augmentar aquesta quantitat fins als 350.000€, fet que suposarà finançar tot el projecte valorat amb un pressupost de 353.356€.

Pel que fa a les obres, consistiran en la millora de l’estructura viària amb l’ampliació de les voreres per oferir una major seguretat per a les persones amb mobilitat reduïda, a més de crear una zona per a l’estacionament de vehicles i una carretera amb una amplada de 3,40 metres per a facilitar la circulació.

D’altra banda, els treballs també inclouran la millora de les instal·lacions de sanejament i pluvials, així també com la renovació de l’abastiment d’aigua potable i la substitució de l’enllumenat públic per un de més eficient.

Alsina assenyalava que la reunió amb els veïns va servir per explicar de forma detallada totes les obres que es realitzaran, així també com escoltar les seues observacions perquè els treballs es puguen desenvolupar amb les menors molèsties possibles.