Inici COMARQUES Carla Llorach i Ainhoa Colom, elegides Reines de les Festes de Càlig...

Carla Llorach i Ainhoa Colom, elegides Reines de les Festes de Càlig 2021

655

Les Festes Patronals es celebraran del 7 al 14 d’agost i, tot i estar marcades per les restriccions sanitàries per la COVID-19, oferiran un ampli ventall d’activitats culturals i socials a veïnat i visitants.

Càlig ha celebrat avui, dissabte 15 de maig, a l’Auditori del Centre de Cultura, l’elecció de les joves que exerciran com a Reina de les Festes i Reina Infantil de les Festes de Càlig de 2021, un any marcat també -com el de 2020- per la pandèmia de COVID-19 però que no ha fet perdre la il·lusió a la joventut de la població per tal de representar a Càlig durant la setmana festiva.

En primer lloc, es va escollir el nom de la xiqueta que tindrà el goig de representar la població com a Reina Infantil de les Festes Patronals de 2021. L’afortunada ha estat Ainhoa Colom Verge, que rebrà de mans de Kiara Cheto Sales la banda acreditativa durant la nit de proclamació a les festes d’agost. La Cort d’Honor que acompanyarà a Ainhoa Colom Verge estarà formada per les següents xiquetes: Julia Conesa Selma, Laia Navarro Esteller, Valeria Riba Carrasco, Nohara Bayarri Riba, Arlet Querol Albella i Dana Anglés Orihuela.

D’altra banda, l’acte d’elecció també ha servit per elegir oficialment a la Reina de les Festes de 2021, la jove Carla Llorach Saura, que rebrà durant la primera nit de festes, la de proclamació de les Reines i les Corts, la banda que l’acredita de mans de la seua antecessora,  Naiara Llorens Vergara. L’acompanyaran com a Cort d’Honor les joves Carla Pruñonosa San Abdón, Rocío Monroig Bengochea, Nerea Borràs Ruiz, Judit Querol Anglés, Vera Monroig Anglés, Maria Marzá Gil, Alicia Sorlí Ballester i el fester Cristian Marin Gil.

En nom del consistori, l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, va donar l’enhorabona a les elegides com a Reines de les Festes de 2021 i les seues corts d’honor, al mateix temps que va agrair la representació desenvolupada durant els darrers dos anys per Naiara i Kiara i les seues corts d’honor, donat que durant 2020 van tornar a exercir els seus càrrecs. Borràs apuntava que els càrrecs elegits durant 2021 continuaran també en 2022, “esperant que les festes de l’any que ve ja es puguen desenvolupar de la manera habitual i les pugem gaudir amb normalitat”.

Per la seua part, la regidora de Festes, Ruth Sanz, ha explicat que “s’està treballant junt amb les entitats locals per a poder oferir una setmana amb diversitat d’activitats però sempre complint en la normativa”

Article anteriorL’Ajuntament de Vinaròs es reuneix amb els veïns del carrer de José María Salaverría
Article següentProyecto el Gòtic: nueva casa de acogida en el Maestrat