Inici BENICARLÓ L’Ajuntament de Benicarló trau a licitació l’equipament de mobiliari i informàtica de...

L’Ajuntament de Benicarló trau a licitació l’equipament de mobiliari i informàtica de tres edificis municipals

95

El contracte preveu dotar dels elements necessaris el Servei d’Atenció a les Persones (SAP), el Centre de Formació del carrer Major i la Biblioteca Manel Garcia Grau. El projecte està finançat pels Fons Europeus i el termini de presentació d’ofertes finalitza 6 d’octubre

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació del subministrament de l’equipament necessari per a obrir les instal·lacions del Servei d’Atenció a les Persones (SAP) que s’ubicarà a la plaça del Doctor Pera i de l’edifici que albergarà el Centre de Formació del carrer Major. A més, la licitació inclou també la dotació de nou mobiliari per a la Biblioteca Manel Garcia Grau.

D’una banda, en el cas del SAP, caldrà dotar de mobiliari i d’equipament informàtic i tècnic les dos plantes de l’edifici que es destinaran a atenció a la ciutadania, amb una superfície total de més de 600 metres quadrats.

En el cas Centre de Formació del carrer Major, la licitació inclou el subministrament de taules i cadires, imprescindibles per a dotar les diferents aules habilitades, a més de pissarres, projectors i altres elements necessaris per a impartir la formació.

Finalment, el mobiliari necessari per a la Biblioteca es destinarà a moblar l’espai destinat a dipòsit de llibres així com altres sales de l’edifici que necessiten reforçar l’equipament.

El contracte, per un import total de 146.813,19 euros, està finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).

Es poden presentar proposicions fins el proper dia 6 d’octubre a les 14.00 hores.

Article anteriorPeníscola oferirà a l’octubre una intensa agenda cultural i més d’una desena d’esdeveniments 
Article següentEl GAL Maestrat Plana Alta ajuda a 30 emprenedors del territori rural a fer créixer les seues empreses