Inici BENICARLÓ Benicarló treu a licitació el lot 2 de les oficines del Servei...

Benicarló treu a licitació el lot 2 de les oficines del Servei d’Atenció a les Persones

55

 

El lot es correspon amb l’equipament interior de l’oficina i té un import de 166.332,42 euros. El projecte de posada en marxa del SAP s’emmarca en l’Estratègia DUSI cofinançada per fons europeus FEDER

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació de l’Estat la licitació del lot 2 corresponent a l’equipament de les obres de reforma i distribució del Servei d’Atenció a les Persones (SAP) que s’ubicarà a l’edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera.

La licitació inclou els tancaments, les instal·lacions, els revestiments i l’equipament de les oficines, amb un import de 166.332,42 euros i un termini de presentació d’ofertes que finalitzarà el 14 de juny.

El primer lot del contracte, corresponent a la reforma i distribució de l’espai, s’està executant actualment i està previst que les obres finalitzen a primers de juliol. El segon lot, una vegada adjudicat, tindrà un termini d’execució de 3 mesos, de manera que la previsió és que les obres finalitzen la tardor  de 2023.

El nou espai d’atenció a la ciutadania, que rebrà el nom de SAP (Servei d’Atenció a les Persones), ocuparà la planta baixa i primera planta de l’edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera i centralitzarà tota l’atenció en un únic espai adequat per a les necessitats tant de l’administració com dels ciutadans i ciutadanes.

La posada en marxa del SAP s’emmarca en l’Estratègia DUSI cofinançada per fons europeus FEDER.

Article anteriorBenicarló treballa la prevenció de les addiccions en l’àmbit laboral
Article següentL’Ajuntament de Vinaròs millorarà l’enllumenat de la Costa Nord gràcies a una subvenció de l’IVACE