Inici BENICARLÓ L’Ajuntament de Benicarló recupera el projecte de construcció del teatre

L’Ajuntament de Benicarló recupera el projecte de construcció del teatre

120

S’estudiarà la idea inicial per tal de plantejar possibles revisions i reformular funcions que no siguen essencials. L’objectiu és poder iniciar les obres en aquesta legislatura

L’Ajuntament de Benicarló vol recuperar la construcció del centre teatral que es va començar a projectar l’any 2006 i ha représ els contactes amb l’equip d’arquitectes que va guanyar el concurs i posteriorment va redactar el projecte bàsic.

Aquesta setmana, el regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí, i el regidor d’Educació, Joventut i Arts Escèniques, Carlos Delshorts, s’han reunit amb les arquitectes Hermínia Carulla i Rosa-Mari Portella, guanyadores del concurs el 2006, per a analitzar la continuïtat del projecte i determinar les possibles modificacions respecte de la idea inicial.

«Som conscients —ha dit el regidor d’Arts Escèniques— que és un projecte molt ambiciós, i per això hem d’estudiar revisions i reduccions de pressupost». «Una vegada revisat el projecte —ha explicat Delshorts—, hem arribat a la conclusió que cal actualitzar preus i reformular alguns aspectes i funcions que no siguen essencials per al que necessitem a Benicarló».

Respecte del projecte d’execució, que encara està pendent de redactar, el regidor d’Urbanisme ha assegurat que «començarà a elaborar-se en breu». Juan Pascual Sorlí també ha exposat que «paral·lelament, estem treballant per donar una solució definitiva a la urbanització dels terrenys on s’ha d’emplaçar el teatre [en referència a la partida Povet], de manera que el projecte tinga continuïtat».

Tot i que els dos regidors han assegurat que «som conscients que el teatre no serà una realitat aquesta legislatura», s’han mostrat convençuts que «almenys volem posar la primera pedra i avançar en el futur d’aquest projecte, paralitzat des de fa 17 anys».