Inici BENICARLÓ La Universitat Popular comença el curs ampliant l’oferta formativa

La Universitat Popular comença el curs ampliant l’oferta formativa

619

El pròxim dijous 4 d’octubre comença el període de matriculació per a la Universitat Popular (UP). A l’oferta habitual dels últims cursos se suma la recuperació del grup d’Anglés bàsic per demanda dels alumnes,l’ampliació del grup de Entrenament de la memòria i la creació de quatre tallers i cursos nous: Informàtica, Creixement personal, Cinema i Iniciació a l’àrab.

La Universitat Popular (UP) està a punt d’obrir les portes a un nou curs en què s’ampliarà el nombre de grupsd’Entrenament de la memòria, a més de recuperar el curs d’Anglés bàsic per demanda dels alumnes.

Aquest any les novetats principals son la creació de quatre ofertes noves de formació: Informàtica a nivell de nou usuari i usuari bàsic, Creixement personal per facilitar la presa de decisions davant les situacions dificils de la vida, Cinema, que finalitzarà amb la gravació i edició d’un curtmetratge, i Iniciació a l’àrab. La resta mantindrà bàsicament la mateixa oferta que en els cursos anteriors: Dibuix i Pintura, Còmic i Il·lustració,Tall i Confecció, Creació Literària, Continguts socioculturals de la Unió Europea, Espanya i el País Valencià, Expressió Corporal, Entrenament de la Memòria, Telefonia Mòbil, Fotografia.

Pel que fa als idiomes, aquest curs s’ofereix Anglés bàsic i a nivell de conversa (B1), Castellà a nivells d’iniciació, bàsic i B1 i Valencià per a preparar els exàmens A1, B1, B2 i C1 de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià.

Del 4 al 17 d’octubre es podran formalitzar les matrícules a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, en horari de 9.00 a 14.00 hores, amb un ordre de matriculació que s’ha establert en funció dels cursos i la procedència dels alumnes. L’inici dels cursos està previst per al dia 22 d’octubre. 

Tal i com estableix l’article 3 de l’Ordenança reguladora del preu públic per matrícula en la UP, es mantindran els col·lectius que tenen dret a l’aplicació de la tarifa bonificada. També es realitzaran descomptes per a les persones majors de 60 anys i per als menors de 30 anys, membres de famílies nombroses, les persones amb discapacitat igual o major al 33% i les persones aturades. Per tal de gaudir d’aquesta bonificació, cal acreditar qualsevol d’aquestes circumstàncies.