Inici VINARÒS Festes de Sant Joan i Sant Pere 2021, Vinaròs escollirà demá les...

Festes de Sant Joan i Sant Pere 2021, Vinaròs escollirà demá les seues reines.

279

L’acte es farà a porta tancada a l’auditori municipal només amb la presència dels familiars per a garantir el compliment de les normes sanitàries

Aquest dissabte Vinaròs coneixerà el nom de les reines o reis de les Festes de Sant Joan i Sant Pere amb l’acte d’elecció que es farà a l’auditori municipal a les 19:00h. Enguany es comptarà amb la participació de 21 joves, que han decidit fer un pas endavant per a representar els col·legis, així com les entitats socials i esportives de la localitat.

La regidora de Festes, Paula Cerdà, ha agraït l’esforç dels joves i de les seues famílies per voler representar Vinaròs en un any que estarà marcat per la pandèmia. Segons afegia la “sort serà l’encarregada d’escollir les reines o reis de les festes de Sant Joan i Sant Pere, en un acte on malauradament només podran assistir els familiars per tal respectar les normes sanitàries”.

Pel que fa a la programació festiva, Cerdà ha destacat que l’objectiu és crear quatre grans espais festius a l’envelat del port, la carpa de l’Atlàntic, el Vinaròs Arena i una nova carpa que s’ubicarà a la platja, amb el nom de la carpa del mediterrani, enfocada per als més petits, per a poder organitzar els actes amb aforament limitat i totes les mesures sanitàries corresponents. En aquest sentit, comentava que properament es farà la presentació oficial de la programació amb tots els actes previstos per part de l’Ajuntament, Consell de Festes i entitats del municipi.

Article anteriorLa Policia Local de Benicarló intensificarà els controls durant aquest cap de setmana
Article següentAvancen les obres de regeneració de la parada d’autobusos (Vinaròs)