Inici COMARQUES La Guàrdia Civil investiga a un home de Vinaròs per simulació de...

La Guàrdia Civil investiga a un home de Vinaròs per simulació de delicte

402

La Guàrdia Civil ha investigat a un home, com a suposat autor d’un delicte de simulació de robatori en la localitat de Vinaròs.

Durant el desenvolupament de l’operació es van obtindre nombrosa proves i vestigis amb les quals es va desacreditar la versió manifestada en la denúncia interposada pel presumpte perjudicat

L’ara investigat va presentar denúncia en la Caserna de la Guàrdia Civil de Vinaròs a la fi del mes d’octubre del passat any, manifestant que dies arrere havien accedit a l’interior del magatzem de la masia de la seua mare on guarda tota la collita d’ametles arribant a sostraure 56.000kg i una màquina elevadora, valorat tot en més de 61.000 euros.

L’equip ROCA de la Guàrdia Civil de Vinaròs va iniciar una investigació per a esclarir el fet i identificar als presumptes culpables, comprovant que el denunciant era posseïdor d’una pòlissa d’assegurança des de fa més de deu anys que cobria el robatori únicament de l’interior del magatzem, i que la mateixa havia sigut modificada de manera substancial escassos mesos abans, incrementant el capital en existències fins als 75.000 euros.

Durant el desenvolupament de l’operació es van obtindre nombrosa proves i vestigis amb les quals es va desacreditar la versió manifestada en la denúncia interposada pel presumpte perjudicat, van poder demostrar els guàrdies civils que l’home havia presentat la denúncia a fi de cobrar per part de l’assegurança la compensació econòmica que li poguera correspondre.

Per tot això es va procedir a la investigació d’un home de 36 anys com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte.

Les diligències instruïdes són remeses al Jutjat de Vinaròs.