Inici VINARÒS Continua la vaga del sector conserver amb una nova concentració a Vinaròs

Continua la vaga del sector conserver amb una nova concentració a Vinaròs

1316

Treballadores del sector conserver de Vinaròs es van concentrar de nou en la tercera jornada de vaga per la millora del conveni col·lectiu estatal, demanant un augment salarial i altres millores en les hores de conciliació.

Segons els sindicats d’UGT FICA, CC.OO i CIG-FGAMT, el 90% de la plantilla del Grup Gil Comes a Vinaròs han secundat la vaga en defensa del Conveni Col·lectiu estatal de Conserves de Peixos, aconseguint paralitzar l’activitat de la planta.

Les discrepàncies entre la patronal i els sindicats en la negociació del conveni col·lectiu estatal del sector de la transformació de peixos i mariscos, va començar fa un any i que afecta els exercicis compresos entre 2021 i 2024.

“Amb aquest atur fem costat al sector, en cap moment estem en contra de l’empresa, només reclamant una millora del conveni en diversos aspectes que afecten uns drets que creem que tenim, i esperem que se solucione tot al més prompte possible amb un bon acord”, va assenyalar Maite Bonfill, treballadora de la línia d’empaquetatge de l’empresa Gil Comes i presidenta del comité de treballadors.