Inici VINARÒS La Generalitat Valenciana iniciarà aquesta setmana feines d’adequació a la Costa Nord

La Generalitat Valenciana iniciarà aquesta setmana feines d’adequació a la Costa Nord

368

Els treballs se centraran a les cales de les Llanetes i Timbes amb la millora dels accessos i la reordenació dels espais perquè s’integren amb la ciutat

L’Ajuntament informa que la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, iniciarà aquesta setmana les obres de millora dels accessos de les cales Llanetes i Timbes, a la Costa Nord. En total el Govern Autonòmic ha previst una partida de 202.000€, amb un termini d’execució de sis mesos.

Les feines consistiran en la millora dels accessos a les cales, la instal·lació d’enllumenat i la creació de zones de pàrquing, a més d’una àrea d’esbarjo amb un mirador que inclourà, pèrgoles, taules de pícnic, bancs, espais enjardinats i un carril per a vianants i bicicletes.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha agraït a la Generalitat la seua implicació amb el municipi i ha fet una valoració positiva d’aquestes feines, que suposaran una important millora tant per als veïns de les urbanitzacions les Deveses i Timbes. Segons comentava  “un cop enllestides les obres es disposarà de 26 places de pàrquing i sobretot aportarà una important millora en la seguretat viària gràcies la creació del carril per a vianants i bicicletes”.

Per la seua banda, el primer tinent d’alcalde i el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que les obres s’integraran amb la resta de la ciutat i també amb el paisatge natural de la costa, amb materials respectuosos amb el medi ambient. En aquest sentit, destacava que “són centenars les persones, entre veïns i visitants, les que cada any gaudeixen del nostre litoral per a passejar, fer esport o banyar-se a les cales úniques i naturals, i amb aquestes obres s’oferiran uns millors accessos, a més d’espais idonis per a descansar amb la mar de fons”.