Inici VINARÒS Finalitzen a Vinaròs les obres d’adequació de les cales Llanetes i Timbes

Finalitzen a Vinaròs les obres d’adequació de les cales Llanetes i Timbes

205

La Generalitat Valenciana han enllestit les obres amb la millora dels accessos, la reordenació dels espais, la creació d’un mirador i zones d’esbarjo per oferir un espai més amable

L’Ajuntament ha rebut avui mateix la finalització de les obres d’adequació de les cales Llanetes i Timbes executades per la Generalitat, a través de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat. En total ha suposat una inversió de 244.000€ (IVA inclòs) per millorar i adequar els espais.

En concret s’ha fet la millora dels accessos a les cales, la instal·lació d’enllumenat i la creació de zones de pàrquing, a més d’una àrea d’esbarjo amb un mirador que inclou pèrgoles, taules de pícnic, bancs i espais enjardinats. D’altra banda, també s’han instal·lat dutxes, entre elles una per a gossos donat que la cala Llanetes està al costat de la platja habilitada per a les mascotes.

Pel que fa a l’enllumenat, es tracta de fanals connectats a la xarxa elèctrica municipal i també hi ha de solars, fet que ajudarà a millorar la visibilitat de la zona tant per als vianants com per als conductors.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha “indicat que gràcies a aquestes obres, executades per la Generalitat, s’ha fet una important millora de l’espai amb la reordenació del solar de Llanetes, per convertir-lo en una zona per a vianants accessible, a més de disposar d’estacionament per a vehicles per facilitar l’aparcament a veïns i banyistes”.

Per la seua banda, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que “les obres s’integren amb la resta de la ciutat i també amb el paisatge natural de la costa amb un mobiliari fet de materials reciclats”. Així mateix, afegia que els rentagossos ajudaran a potenciar la platja adaptada especialment per a les mascotes.