Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT La Diputació arranja els camins de Càlig amb desperfectes per les fortes...

La Diputació arranja els camins de Càlig amb desperfectes per les fortes pluges

309
El camí Les Tosses i la ratlla del Terme entre Càlig i Benicarló han estat els principals vials afectats

El passat 20 d’agost, alguns dels camins i vials de Càlig es van vore danyats a conseqüència de les fortes pluges registrades durant tota la jornada, i que van afectar especialment la població junt amb d’altres de la comarca com Benicarló, Peníscola i Santa Magdalena de Polpís. En poques hores, la població va registrar més de 80 litres d’aigua que van provocar el tall i restriccions al pas de vehicles de diverses vies, com ara la ratlla del Terme (que separa les poblacions de Càlig i Benicarló) i el camí Les Tosses, per on es va haver de circular amb precaució pel mal estat del mateixos.

El mateix dimecres 21 d’agost, les màquines del Consorci Provincial de Bombers començaven a treballar en els camins afectats per l’aigua registrada, sobretot en aquelles zones que són creuades per barrancs menuts, habitualment secs, però que en situacions com esta solen baixar amb molta aigua, fang, rames i altres elements. Estos vials són emprats per veïns de la població per accedir a finques on duent a terme tasques ramaderes i agrícoles, o que també estan habitades.

Tal i com ha detallat l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, la ràpida intervenció dels bombers i la Diputació de Castelló ha fet que “esta mateixa setmana, s’inicien els treballs en la majoria de camins per a que estiguen en òptimes condicions per al pas de vehicles”. Borràs indicava que els camins on avui han començat a realitzar feines de neteja i estabilització del terreny i el ferm del traçat són els camins Masets, Les Rotes i Lifragos.

Article anteriorL’Ajuntament de Vinaròs engega la campanya comercial “Tornada a l’escola”
Article següentBalanç positiu de les festes per part de l’Ajuntament de Benicarló