Inici BENICARLÓ Balanç positiu de les festes per part de l’Ajuntament de Benicarló

Balanç positiu de les festes per part de l’Ajuntament de Benicarló

378

Les multituds que dia i nit han omplit els carrers de Benicarló i el recinte de penyes han sigut la nota més destacada de les Festes Patronals de Benicarló de 2019. Tot i la concentració de milers de persones en els actes centrals, les festes se salden sense incidents destacables.

El regidor de Festes, Pedro Manchón, i el de Policia i Seguretat, Ilde Añó, han fet balanç de les Festes de 2019, que s’han confirmat com unes Festes amb una alta participació. En aquest sentit, Manchón ha admès que «la finalitat era seguir apostant per unes festes participatives i fer d’elles una convocatòria el més popular possible, i crec que entre tots ho hem aconseguit». El regidor de Festes també ha volgut destacar el gran volum de gent que va assistir a la Nit del Certamen, l’alta qualitat de la Serenata de Sant Bartomeu, la magnífica acollida dels espectacles i balls de la plaça de la Constitució i la recuperació de córrer la traca, un acte tradicional de les Festes que va ser tot un èxit i que feia anys que no es duia a terme.

Pel la seua part, Añó s’ha mostrat satisfet i ha agraït l’esforç dels agents de la Policia Local, que «han cobert el 77% dels reforços que s’havien planejat per tal de reforçar la seguretat». A més, Añó ha remarcat el treball de la Brigada d’Obres i Serveis, que «ha realitzat més de 2.000 ordres de treball, que han sigut imprescindibles per poder organitzar les Festes Patronals». En aquest sentit, tant Manchón com Añó han volgut agrair a les associacions, la Comissió de Festes, les penyes, l’empresa de neteja, els voluntaris, les entitats locals, la Brigada d’Obres i Serveis, les forces de seguretat, el servei d’emergències i els ciutadans que han fet realitat aquestes festes patronals. Els regidors també han tingut paraules d’enhorabona per a la reina i dames d’aquest any, així com per a les seues famílies.

Per la seua part, el cap de la Policia Local, Agustín Parra, ha detallat les xifres de les incidències registrades durant les Festes Patronals. Destaca el nombre de queixes veïnals per l’ambient musical (25), encara que la majoria d’elles s’han produït per soroll en domicilis particulars (13). Parra també ha remarcat l’augment en el nombre d’assistències sanitàries, que han passat de 3 l’any passat a 34 enguany.

Article anteriorLa Diputació arranja els camins de Càlig amb desperfectes per les fortes pluges
Article següentVinaròs tanca les 5 platges més importants