Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs engega la campanya comercial “Tornada a l’escola”

L’Ajuntament de Vinaròs engega la campanya comercial “Tornada a l’escola”

312

Aquest matí la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat la nova campanya, “Tornada a l’escola”, per recordar a la ciutadania que Vinaròs disposa d’una àmplia oferta comercial per a realitzar les compres, acompanyada a més, d’una atenció directa i personalitzada.

Durant la presentació Fibla ha insistit que “sobretot es vol defensar el comerç local i deixar ben clar que a Vinaròs és disposa d’una extensa varietat de botigues on es pot trobar tot el necessari per a la tornada a l’escola”. En aquest sentit, ha afegit que a més els establiments ofereixen productes de gran qualitat a preus assequibles, amb l’atenció personalitzada del comerç de proximitat.

La regidora ha destacat que el comerç també és un element fonamental per a dinamitzar el municipi, a més de ser un bona forma de socialització i fins i tot també ajuda a fer de Vinaròs una ciutat més acollidora i integradora. En total la localitat disposa de més de 500 botigues, que afegides a l’oferta gastronòmica i lúdica, fan de Vinaròs un municipi referent a la comarca per a realitzar les compres o passar el dia.

Pel que fa a la campanya constarà de cartells que es repartiran per la ciutat, a més de comptar amb anuncis de ràdio i televisió, així com publicacions a les xarxes socials, per recordar els veïns que tot el que necessiten per a la tornada a l’escola ho poden trobar a Vinaròs.

Article anteriorDesfilada de Carrosses i Batalla Confetí – Festes Benicarló
Article següentLa Diputació arranja els camins de Càlig amb desperfectes per les fortes pluges