Inici PREMSA VALENCIANA PROGRAMACIÓ per a Tots Sants – Halloween a Vinaròs

PROGRAMACIÓ per a Tots Sants – Halloween a Vinaròs

1209

Més d’una desena d’activitats per a Halloween i la Castanyada

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha presentat la nova programació d’Ànimes, amb més d’una desena d’activitats, perquè tots els veïns puguen gaudir de Halloween o de la Castanyada plena d’oci. Els actes començaran el dimarts 29 d’octubre amb animació juvenil terrorífica pels carrers de la ciutat i s’allargaran fins al 31 del mateix mes.

A Vinaròs, el regidor Albella ha destacat que “per tercer any consecutiu s’aposta pel programa Ànimes després de la bona acollida de les altres edicions, amb activitats pensades per a tota la família i sobretot per ajudar a dinamitzar el municipi”. En aquest sentit, ha assenyalat que una vegada més els veïns podran gaudir de les visites al cementeri municipal per conéixer millor les instal·lacions i la seua història, així també com dels passejos històrics per la ciutat o de la rua Castaween que farà la Colla de Nanos i Gegants pel centre de la localitat.

Ànimes també inclourà animació pels carrers del centre de la localitat a càrrec dels grups Locura, Gentsana i Move of Soul, tots ells oferiran actuacions originals acompanyades de música per ajudar a dinamitzar la ciutat i sobretot per fer gaudir al públic més juvenil.

Albella agraïa la col·laboració de totes les entitats que faran possible una vegada més la programació d’Ànimes i afegia que es tracta una agenda pensada per a tots els públics, que combina la tradició amb la modernitat. Tots els actes es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament, xarxes socials i a la Tourist Info.

 

 

 

 

 

Noticies relacionades:

No pases miedo con las lentes de contacto

 

Article anteriorS’aproba l’execució del col·legi Jaume I
Article següentCasament Reial i visita per Gandesa