Inici VINARÒS S’aproba l’execució del col·legi Jaume I

S’aproba l’execució del col·legi Jaume I

333

La mesura es va acordar durant el ple ordinari corresponent al mes d’octubre amb els vots a favor de tots els grups municipals

El nou col·legi Jaume I està cada vegada més a prop de ser una realitat després de l’aprovació ahir en el ple del projecte d’execució. Es tracta d’un pas molt important que permetrà iniciar les tramitacions per a l’adjudicació de les obres, que podrien començar a finals d’any o principis del vinent. Recordem que la construcció del nou centre educatiu està emmarcat dintre del Pla Edificant amb una inversió de 5,48 milions d’euros per part de la Generalitat Valenciana, mentre l’Ajuntament és l’encarregat d’assumir totes les tramitacions administratives.

El regidor d’Urbanisme, José Chaler, explicava que “el passat mes de juny vam rebre el projecte bàsic d’execució i direcció d’obra, llavors els tècnics municipals van revisar tot el document i ara han donat el vistiplau definitiu, fet que permetrà continuar endavant amb el projecte de construcció del Jaume I”. En aquest sentit, insistia que s’ha fet un pas molt important que permetrà iniciar les tramitacions per licitar les obres.

L’alcalde Guillem Alsina comentava que “la construcció del nou col·legi Jaume I serà possible gràcies a la feina conjunta que han fet les darreres corporacions municipals, així també com els tècnics, que han hagut d’assumir les competències en matèria d’Educació per poder agilitzar totes les tramitacions”. Segons afegia el nou centre educatiu cada vegada està més a prop de ser una realitat, un projecte que eliminarà els barracons de forma definitiva i oferirà unes instal·lacions dignes per als alumnes.

En total el projecte tindrà una inversió de 5,48 milions d’euros, dels quals gairebé 4,5 milions es destinaran per a l’execució material del centre, mentre que la resta correspon a l’IVA.

Article anterior(Galería) Rúa de Halloween per Guzman Arts Escèniques
Article següentPROGRAMACIÓ per a Tots Sants – Halloween a Vinaròs