Inici BENICARLÓ ‘Flames del 19 de març’: la JLF desvetlla el cartell per a...

‘Flames del 19 de març’: la JLF desvetlla el cartell per a les Falles de 2018

752

En l’acte, es van lliurar les bandes que seran imposades a les FM i les seues corts d’honor en l’acte d’exaltació.

 

L’Auditori Pedro Mercader acollia dissabte 23 des setembre l’acte que inicia el compte enrere per a les Falles de 2018. En ell, les Falleres Majors de Benicarló de 2017, Alicia Fuster i Nadia Beltrán van oferir els seus discursos de comiat i van donar la benvinguda a les futures representants del món faller benicarlando, Nagore Andero i María Orero, que van lliurar a les seues respectives corts d’honor les bandes que seran imposades durant l’acte d’exaltació a les Falleres Majors de 2018.

Així mateix, es van desvetllar els noms de les persones que exerciran com a mantenidores dels solemnes actes: Jèssica Chabeli com a mantenidora de la Fallera Major Infantil de 2018, i Pili Masip com a mantenidora de la Fallera Major de Benicarló de 2018.

L’esdeveniment també va servir per presentar el cartell anunciador de la festa del proper any, obra de Ruben De La Cruz i que porta com a lema ‘Flames del 19 de març’. I durant l’acte, que tancaven les paraules del president de la Junta Local, Fede Guimerà, i l’alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles, també es va donar a conèixer les noves incorporacions de la la Junta Local Fallera de Benicarló per al nou exercici faller.

Article anteriorCarlos Miralles, del Tancat de Codorniu, guanya el XV Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs
Article següentAyuntamiento de Peñíscola, presupuestos participativos