Inici BENICARLÓ ‘Flames del 19 de març’: la JLF desvetlla el cartell per a...

‘Flames del 19 de març’: la JLF desvetlla el cartell per a les Falles de 2018

636

En l’acte, es van lliurar les bandes que seran imposades a les FM i les seues corts d’honor en l’acte d’exaltació.

 

L’Auditori Pedro Mercader acollia dissabte 23 des setembre l’acte que inicia el compte enrere per a les Falles de 2018. En ell, les Falleres Majors de Benicarló de 2017, Alicia Fuster i Nadia Beltrán van oferir els seus discursos de comiat i van donar la benvinguda a les futures representants del món faller benicarlando, Nagore Andero i María Orero, que van lliurar a les seues respectives corts d’honor les bandes que seran imposades durant l’acte d’exaltació a les Falleres Majors de 2018.

Així mateix, es van desvetllar els noms de les persones que exerciran com a mantenidores dels solemnes actes: Jèssica Chabeli com a mantenidora de la Fallera Major Infantil de 2018, i Pili Masip com a mantenidora de la Fallera Major de Benicarló de 2018.

L’esdeveniment també va servir per presentar el cartell anunciador de la festa del proper any, obra de Ruben De La Cruz i que porta com a lema ‘Flames del 19 de març’. I durant l’acte, que tancaven les paraules del president de la Junta Local, Fede Guimerà, i l’alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles, també es va donar a conèixer les noves incorporacions de la la Junta Local Fallera de Benicarló per al nou exercici faller.