Inici VINARÒS Finalitzen a Vinaròs les obres de rehabilitació del carrer de Santa Anna

Finalitzen a Vinaròs les obres de rehabilitació del carrer de Santa Anna

291

Les feines han consistit en la renovació de la xarxa de canonades i del sistema de sanejament, a més de l’adequació del vial perquè s’integre amb la resta dels carrers del centre històric

L’Ajuntament ha finalitzat les obres de millora i renovació del carrer de Santa Anna, amb l’adequació de la xarxa de canonades. Els treballs han comptat amb un pressupost de 85.260€, IVA inclòs, que s’ha finançat de forma conjunta entre el Consistori i FACSA, adjudicatària del servei municipal d’aigua. Així mateix, cal destacar que les obres s’han executat a través de PAVASAL SL i la mateixa FACSA.

Les feines han consistit en la substitució de la canonada principal per una més amplia de polietilè, amb la corresponent renovació de les escomeses als edificis. Així mateix, també s’ha fet la sectorització de la xarxa, fet que permetrà als operaris realitzar reparacions o altres intervencions en el futur amb afectació mínima a la resta del servei. Cal assenyalar que les obres també han inclòs la renovació del sistema de sanejament.

La regidora en funcions d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha indicat que “amb aquestes obres sobretot es garanteix un millor servei d’abastiment d’aigua per als veïns del carrer de Santa Anna, a més de minimitzar les fuites i reduir les molèsties, en cas de fer reparacions, gràcies a la sectorització de la xarxa”.

Per la seua banda, el regidor en funcions d’Urbanisme, Marc Albella, ha destacat que “el carrer de Santa Anna s’ha integrat a la resta dels vials del centre de la localitat, fet que suposa millorar la imatge del municipi, a més d’oferir un carrer més accessible per als vianants”. En aquest sentit, indicava que s’ha fet la col·locació de llambordes negres, amb una secció central de 2,6 metres d’amplada, mentre que les voreres s’han fet a ras del terra amb pedra sènia burxada perquè no siga lliscant.