Inici VINARÒS L’Ajuntament presenta la programació de la Fira i Festes de Sant Joan...

L’Ajuntament presenta la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

238

Del 22 de juny al 2 de juliol s’oferirà una agenda carregada d’activitats amb traca al carrer, revetlles, concerts, Mesón de la Tapa i moltes més propostes per donar la benvinguda a l’estiu

La regidora en funcions de Festes, Paula Cerdà, ha presentat la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere. Des de l’Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats locals, s’ha preparat una agenda variada per a tots els públics i totes les edats amb música, esports, cultura, i sobretot molta diversió.

Els actes començaran dijous 22 de juny amb el tradicional volteig de campanes i traca festiva a la plaça Parroquial. Tot seguit es farà proclamació de les dames i cavallers a l’envelat del port, amb la posterior inauguració del Reial de la Fira.

Cerdà ha destacat que enguany es tornarà a recuperar el Platjafest amb la col·locació de l’escenari a l’extrem sud de la platja del Fortí, al costat del port. Una vegada més s’oferirà una variada programació, especialment per al públic més juvenil, amb les actuacions d’Esther Querol i del grup Buhos, entre altres. El Platjafest també acollirà la programació musical d’Hola Estiu amb una Holy Beach Infantil i la Holy Beach Electrònic per al públic més juvenil. També hi haurà diferents festivals de música de reaggeaton, remember o house, amb actuacions per les vesprades.

Els grups comarcals i locals també tindran en seu espai al Platjafest, els dies 27 i 28 de juny, gràcies al treball de l’Associació Vinaròs Ressona, que ha preparat una programació variada de diferents estils musicals.

D’altra banda, la regidora en funcions indicava que enguany també es tornarà a recuperar el Mesón de la Tapa al seu lloc habitual, a la zona del passeig de Fora del Forat. En aquest sentit, assenyalava que es podrà gaudir d’una variada oferta gastronòmica amb tapes, que inclouran beguda, a preus ajustats.

Cerdà repassava els actes de la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere que inclourà el sopar a la fresca, el repartiment de lots a la Tercera Edat, concurs de paelles, homenatge a les dames i reines de fa 25 anys i el tradicional castell de focs artificials, entre altres activitats. Segons indicava els tiquets per a les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, amb taula, sis cadires, coca i botella de cava aconseguir de forma anticipada a partir de dilluns a la Tourist Info.

La regidora en funcions agraïa la col·laboració de les entitats locals per fer possible la programació, destacant que sense la seua feina desinteressada no es podria gaudir de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere.  Per acabar, Cerdà convidava tots els veïns i visitants a gaudir la programació, del 22 de juny al 2 de juliol, sempre des de la responsabilitat, el respecte i la tolerància.