Inici VINARÒS Turisme renova la senyalització a les cales i platges de Vinaròs

Turisme renova la senyalització a les cales i platges de Vinaròs

177

S’ofereix informació en diferents idiomes i a més també s’inclouen codis QR per a poder consultar dades relacionades amb la qualitat de l’aigua en temps real

Turisme Vinaròs ha renovat en l’últim any la senyalització vinílica a les platges i cales de la localitat amb informació útil per als centenars banyistes, que a partir de Setmana Santa s’aproparan al municipi per gaudir de la costa. Les dades s’ofereixen en valencià, castellà, francés i anglés, indicant si la cala o platja disposa de vigilància o si es permeten gossos, així com recordar que el litoral de Vinaròs és un espai lliure de fum, entre altra informació.

D’altra banda, els panells afegeixen altres dades d’interés com quin és l’horari permès per a pescar o l’aportació que realitza la flora i fauna marina per a la protecció del litoral, amb l’objectiu de fomentar la seua conservació.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha indicat que s’ofereix una informació senzilla i directa, a més de recordar que les cales i platges són espais naturals que cal cuidar. Així mateix, afegia que també s’inclouen codis QR que enllacen a la pàgina de Turisme, a més d’oferir altres dades destacades com la qualitat de l’aigua en temps real.