Inici BENICARLÓ Finalitza “Et Formem” després de 16 mesos de treball

Finalitza “Et Formem” després de 16 mesos de treball

260

Els 10 alumnes-treballadors han rebut dos certificats de professionalitat en administració i gestió i han adquirit també coneixements d’ofimàtica i anglés. El taller ha estat cofinançat pel Fons Social Europeu i per laGeneralitat Valenciana, a través de Labora, amb una subvenció total de 264.673,2 euros.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el director territorial de Labora, José Vicente Andrés, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, han participat avui en la cloenda del taller d’ocupació ‘Et Formem’. Els 10 alumnes-treballadors que han integrat el taller s’han format al llarg de 16 mesos, tant en conceptes teòrics com pràctics, amb l’objectiu de millorar les seues futures possibilitats laborals. Així, els alumnes han obtingut dos certificats de professionalitat en administració i gestió i han rebut també formació en ofimàtica i anglés.

Tant l’alcaldessa com el director territorial, com també el regidor, han agraït l’esforç i la implicació de tots els participants en el taller, tots ells persones desocupades de llarga durada, i els han animat a continuar formant-se. L’alcaldessa ha subratllat que «aquest taller suposarà l’impuls necessari per a accedir al mercat de treball» mentre que el director territorial ha constatat «la importància de la formació i de la millora de les capacitats a l’hora de trobar un treball». Román Sánchez, per la seua banda, ha remarcat que «aquest ha sigut el taller d’ocupació més llarg que hem tingut» i ha recordat que «gràcies al taller d’ocupació hem pogut actualitzar la guia comercial i s’han avançat treballsd’arxiu en diferents departaments de l’Ajuntament».

La directora del taller, Sara Fernández, ha detallat els coneixements que han adquirit els participants i ha remarcat que «més enllà del projecte en sí, el taller ha servit per a què tot l’alumnat s’haja adonat de tot allò que són capaços de fer amb formació i implicació».

El taller d’ocupació «Et formem» ha estat cofinançat pel Fons Social Europeu i per la Generalitat Valenciana a través de Labora, amb una subvenció total de 264.673,2 euros.

Article anteriorPresentació de la VIII Fira de Sant Vicent i dolços tradicionals a Càlig
Article següent(Avance) Entrevista a Manuel Herrera – Ciudadanos