Inici BENICARLÓ Falles Benicarló 2018, mes participatives i més civiques

Falles Benicarló 2018, mes participatives i més civiques

416

Al llarg de la setmana fallera, del 12 al 19 de març, la Tourist Info ha registrat un total de 3.263 visites. Tot i la concentració de milers de persones els dies centrals de la festa, les Falles se salden amb un nivell d’incidents dins de l’habitual.

El regidor de Festes i Falles, Ilde Añó, el regidor de Policia i Seguretat i Medi Ambient, Ximo Bueno, i el cap de la Policia Local, Agustín Parra, han fet balanç de les Falles de 2018. En paraules del regidor de Festes i Falles «han estat molt participatives i han tingut una repercussió econòmica important, especialment per als negocis al voltant del món de les Falles». Añó també ha destacat la gran afluència de públic al llarg de la setmana fallera, especialment concentrada en actes com la Crida, l’entrega de premis o l’Ofrena.

A més, Añó ha destacat el gran volum de gent que mou tant la tradicional concentració de motos com la de caravanes, i ha informat de què, al llarg de la setmana fallera, la Tourist Info ha registrat un total de 3.263 visites. El regidor ha conclòs la intervenció agraint el suport que la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló han donat a les Falles de Benicarló, i també ha destacat el treball que han dut a terme les comissions falleres, la Junta Local Fallera, la Brigada d’Obres i Serveis i l’empresa encarregada de la neteja.

Pel que respecta a les incidències, tant el regidor de Policia i Seguretat i Medi Ambient com el cap de la Policia Local han coincidit en què aquestes Falles han transcorregut dins de la normalitat excepte els últims dos dies. Així, Bueno ha ressaltat que «les Falles han estat tranquil·les i positives, ja que el nivell d’incidències ha estat dins de l’habitual, a excepció dels incidents dels dos últims dies». En aquest sentit, el cap de la Policia Local ha detallat que «al llarg del dia 18 i 19 es van cometre actes de vandalisme amb el trencament de retrovisors i llunes que van afectar un total de 36 vehicles».

La resta d’incidències la completen l’augment de casos d’alteració d’ordre públic (tres a les falles, vuit a bars i 27 pels carrers), la disminució del nombre de casos d’atencions a persones begudes pels carrers (33 enguany per 38 el 2017), 10 queixes de veïns pels nivells alts de música als casals, dos accidents de vehicles i desperfectes en set bústies.

Article anteriorAviva Benicarló assessorarà sobre les novetats en la convocatòria de proves de la JQCV
Article següentPresentación del programa oficial de la Semana Santa de Vinaròs 2018