Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Exposició 25 anys de trobades de bandes al Baix Maestrat

Exposició 25 anys de trobades de bandes al Baix Maestrat

563

Les portes del MUCBE es van obrir el passat dissabte per acollir l’exposició “25 anys de Trobades” fins al proper 28 de setembre.

Una exposició que fa un recorregut històric pel que han estat els 25 primers anys d’encontres on les bandes de música del Baix Maestrat han estat les protagonistes, 25 anys d’un acte que recull a centenars de músics i ompli els carrers de música en cadascuna de les localitats on es celebra.
L’exposició va ser inaugurada per l’alcaldessa, Xaro Miralles, que va estar acompanyada del regidor de cultura, Pedro Manchón; el president comarcal de la FSMCV, José Segarra i el president de l’entitat amfitriona, Vicent Arnau, junt a un gran nombre de músics de tota la comarca i socis i amics de la Banda de Benicarló.
Amb l’actuació d’un grup de cambra format per diverses flautes provinents de l’Escola de Música finalitzava este acte que no és més que el preludi del que serà la propera Trobada Comarcal a Benicarló i que tindrà lloc el dissabte 28 de setembre a les 17:30 hores a la plaça Constitució.

Fotos Julián Zaragozà

 

Article anteriorGran èxit de Tyrika, el Festivar Iber d’Alcanar
Article següentHESTIA MENORCA 78 vs 57 C.B. BENICARLÓ