Inici COMARQUES Escola d’estiu Càlig 2018

Escola d’estiu Càlig 2018

467

S’obre el termini d’inscripcions per a l’Escola d’Estiu de Càlig 2018

 

Del 2 al 27 de juliol, els més menuts podran gaudir d’un estiu d’aventures al Centre de Cultura de la població

L’AMPA del CEIP Felicinda Colell, en col·laboració amb l’Ajuntament de Càlig, ha presentat una nova edició de l’Escola d’Estiu, que se celebrarà entre el 2 i el 27 de juliol en les instal·lacions del Centre de Cultura de 9 a 13 hores, encara que també s’ofereix el servei d’Escola Matinera per a aquelles famílies que ho desitgen. Ernestina Borrás, alcaldessa de Càlig, ha apuntat que “des de l’Ajuntament col·laborem amb molt de gust amb l’AMPA del col·legi en aquest tipus d’iniciatives, que permeten una millor conciliació de la vida laboral i familiar”.

L’Escola d’Estiu de Càlig va dirigida a xiquets i xiquetes nascudes entre el 2006 i el 2014 i el preu d’inscripció és de 65 €, mentre que els interessats en el servei d’Escola Matinera, que es farà en horari de 7.45 a 9 hores, hauran de pagar 30 € més per aquest servei.

Iocum serà l’empresa que gestionarà el campus estiuenc, en el qual es realitzaran manualitats, gimcanes, jocs, esports alternatius i tallers, i es gaudirà de la piscina i de molta diversió per als xiquets del municipi. Les inscripcions hauran de formalitzar-se en l’Ajuntament de Càlig, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores, o bé a través del web iocum.com. Es pot consultar més informació a través del telèfon 964044317 o de l’email nord@iocum.com. El període d’inscripcions finalitza el proper 28 de juny.

Article anteriorBenicarló convoca subvencions esportives
Article següentInauguració sobre els panells de la via verda a Benicarló