Inici BENICARLÓ Benicarló convoca subvencions esportives

Benicarló convoca subvencions esportives

549

L’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria d’Esports, torna a convocar les subvencions anuals per a entitats o clubs esportius que han realitzat competicions esportives federades i activitats d’esport espectacle en l’any 2017. El termini per a presentar la documentació finalitza el 19 de juliol.

Un any més, la Regidoria d’Esports convoca les subvencions anuals per a entitats o clubs esportius que han organitzat competicions esportives federades i activitats d’esport espectacle durant l’any 2017. Les dos convocatòries són de lliure concurrència i compten amb 85.000 euros per a les subvencions anuals d’entitats o clubs esportius i amb 3.000 euros per a les subvencions d’activitats d’esport espectacle. Aquestes quantitats suposen un augment de la inversió de 7.000 euros respecte a l’any passat.

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha destacat que «la convocatòria de les subvencions anuals mostra, una vegada més, el compromís ferm de l’Ajuntament per continuar donant suport a totes les entitats esportives del municipi per la important tasca de promoció de l’esport que fan any rere any».

A més de les subvencions de lliure concurrència, la Regidoria d’Esports també té pressupostades subvencions nominatives amb altres clubs locals per la realització d’esdeveniments puntuals o d’activitats esportives que repercuteixen en la promoció i difusió del nom de Benicarló per tota la Comunitat Valenciana i Espanya: el Club de Tenis Benicarló, per la realització del ITF Internacional (2.400 euros); la Unió Ciclista Benicarló, per l’organització dels actes commemoratius al voltant de la Ronda Ciclista al Maestrat; Cocemfe Maestrat, per la realització del Certamen de Ciclisme Adaptat (1.000 euros); el Club Natació Benicarló, per la realització de la Copa d’Espanya d’Aigües obertes (2.400 euros) i el CD Benicarló, per la seua militància en la Regional Preferent (16.000 euros).

Les convocatòries apareixen publicades al BOP nº68, del 7 de juny de 2018. La data màxima per a presentar la documentació en el registre d’entrada municipal és el 19 de juliol de 2018. Els clubs interessats poden descarregar-se els impresos en el següent enllaç: http://www.ajuntamentdebenicarlo.org/esp/pesp-impresos.php3

D’altra banda, les entitats esportives que necessiten assessorament per omplir la documentació poden dirigir-se, amb cita prèvia, al Servei d’Esports de l’Ajuntament. Per tal de demanar cita presencial els clubs poden posar-se en contacte amb el Servei d’Esports a través del correu electrònic: correu.esports@ajuntamentdebenicarlo.org.