Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Es presenta la fira Agromoció en 70 expositors

Es presenta la fira Agromoció en 70 expositors

407

La 56ena edició de la fira agrícola de Vinaròs es durà a terme els dies 7 i 8 d’abril

Els dies 12 i 13 d’abril es realitzaran al Vinalab les Jornades Agromoció

En total hi haurà vora 70 expositors, 40 dels quals de productes de proximitat, 23 grans empreses i 6 food trucks seran presents en un recinte d’uns 22.000 metres quadrats a la zona de Fora del Forat, dels quals 6.000 seran d’estands, com ha explicat el regidor d’Agricultura i Medi Ambient Jordi Moliner.

Moliner ha avançat que aquest any una de les principals novetats és la posada en marxa d’una pàgina web pròpia de l’esdeveniment (www.agromocio.com ) en la qual totes aquelles persones interessades a assistir poden consultar l’agenda de la fira, els expositors que estaran presents i informació general de l’esdeveniment.

L’agenda d’activitats en la fira en aquest cap de setmana és molt variada, i entre elles destaquen una exhibició de doma clàssica, d’ agility, obediència canina, de tall amb motoserra, Disc Dog, una xerrada veterinària i inflables i tallers infantils. També es lliurarà un reconeixement a una persona per la seva trajectòria dins del món agrari.

La inauguració del recinte serà el dissabte 7 d’abril a les 10.30 hores i anirà aquest any a càrrec de Rafael Climent, conseller de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, María Dolores Parra Robles, directora general d’Internacionalització i María Teresa Cháfer, directora general de Desenvolupament Rural i Política Agrària Comuna.

A més, “aquest any hem volgut donar-li un especial impuls a les jornades que es realitzen paral·lelament a la fira, sobre temes relacionats amb l’agricultura ecològica i el món rural. Aquestes es realitzaran al Vinalab els dies 12 i 13 d’abril i seran gratuïtes per a tot tipus de públic “, ha destacat el regidor.

Una fira preparada amb recursos propis

Durant la roda de premsa de presentació de la nova edició de la fira Agromoció, el regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha destacat l’important auge que Agromoció va cobrar en la seua anterior edició i ha agraït a la brigada municipal tota la feina que realitza per fer possible aquest esdeveniment sense haver de subcontractar a altres empreses. “Això suposa un important estalvi per a les arques municipals”, ha destacat Alsina.

El regidor ha afegit que la Brigada estarà treballant durant dues setmanes per preparar el recinte, que comptarà amb 1,2 quilòmetres de tanca i 40 carpes per als expositors. D’aquestes, 30 són pròpies de l’Ajuntament i altres 10 són prestades per l’Ajuntament de Benicarló, gràcies al conveni de col·laboració que per a tal fi van signar els dos consistoris per optimitzar recursos.

“En total hi haurà 9 operaris treballant per Agromoció, un esdeveniment que implica molta feina a nivell de muntatge elèctric”, ha afegit Alsina, que ha explicat que aquest any també s’instal·laran 8 càmeres de vigilància al recinte per a una major seguretat i vigilància durant els dies que dure la fira.
Tant Alsina com Moliner han acabat convidant a tota la població de Vinaròs i de poblacions veïnes a assistir a aquest esdeveniment.

Article anteriorAECC Vinaròs necessita voluntaris
Article següentL’hospital de Vinaròs dóna per normalitzat el servei de ginecologia