Inici VINARÒS AECC Vinaròs necessita voluntaris

AECC Vinaròs necessita voluntaris

714

L’Associació Espanyola contra el Càncer de Vinaròs ha informat que busca voluntariat perquè col·laborin amb l’entitat per realitzar més activitats, després d’haver-se reobert la seva seu física fa ja un any. La seva presidenta, Núria Ferrer, va explicar en la seva compareixença al costat del coordinador provincial de la AECC, Gonzalo Romero, que actualment l’entitat a Vinaròs disposa d’una psicòloga i d’un fisioterapeuta a la disposició dels pacients, però es va dirigir a la ciutadania en general perquè sorgeixin nous voluntaris que col·laborin oferint xerrades o tallers per millorar la qualitat de vida dels pacients i la seva atenció. “Ens agradaria poder fer més coses però ens falta voluntariat. En aquests moments solament som sis membres en la junta de l’entitat a Vinaròs i ens resulta difícil poder fer més coses de les quals ja fem”, va explicar.

Per la seva banda, Romero va destacar el treball de la junta a Vinaròs i va detallar les activitats que realitza AECC a la província. “Ha estat un any molt positiu a la província de Castelló, on hem passat de tenir 56 a 88 juntes, i això és mostra de la serietat i la transparència de AECC”, va explicar. El passat 5 de març de van complir 65 anys de l’associació treballant en la lluita contra el càncer. L’entitat té seu en diferents poblacions de la comarca del Baix Maestrat, com Cervera, Traiguera, La Jana, Canet lo Roig o Sant Jordi. A nivell nacional, l’associació té més de 700.000 socis, 7.000 dels quals són de Castelló, i hi ha 52 juntes provincials al país, amb 2.000 juntes o delegacions locals. El passat any va haver-hi un milió de participants en accions de prevenció en la lluita contra el càncer i més de 42.000 beneficiaris dels seus serveis professionals, així com 386.000 persones beneficiàries del voluntariat.

Pel que fa a les activitats que realitza l’associació, Romero indicava que són tres pilars bàsics, informar i conscienciar, donar suport i acompanyar i per últim, investigar. Romero repassava les accions que realitza l’Associació Espanyola Contra el Càncer a nivell de província, destacant que treballa en molts municipis amb l’objectiu de donar suport als malalts, a més realitzar campanyes informatives i de prevenció.

També va destacar Romero que tots els serveis de l’associació són gratuïts i que la transperència de l’entitat és “total”.

Article anteriorL’Ajuntament i el CME feliciten als esportistes locals pels seus recents èxits
Article següentEs presenta la fira Agromoció en 70 expositors