Inici BENICARLÓ Els Testimonis Cristians de Jehovà del Maestrat celebren virtualment el seu congrés...

Els Testimonis Cristians de Jehovà del Maestrat celebren virtualment el seu congrés anual “units en la fe per tot el món”

214

Els Testimonis Cristians de Jehovà del Maestrat celebren virtualment el seu congrés anual “units en la fe per tot el món”

Un congrés mundial virtual en 240 països, i en més de 500 idiomes!

 

Interrompent una tradició centenària, en pro de la salut i la seguretat, l’organització de convencions més gran del món ha traslladat el seu congrés anual presencial a una pla- taforma virtual per segona volta en molts anys, cancel·lant al voltant de 6.000 conven- cions en 240 països.

 

Maestrat―Per més de 40 anys consecutius, en grans estadis, en Palaus Esportius, com el L ´antic estadi Castalia a Castelló o en Fira Valencia, s’ha pogut veure els testimonis de Jehovà, amb les seues targetes de solapa del congrés en curs, en els mitjans de transport urbà, en els hotels i restaurants de la ciutat procedents de províncies i fins i tot de l’estranger per a aquests esdeveniments anuals. En 2020, la pandèmia va interrompre inesperadament aquesta tradició, la qual cosa va portar a aquesta confessió religiosa internacional a cancel·lar les seues convencions presencials al voltant del món i llançar un esdeveniment global virtual. Aquesta va ser una novetat pels mateixos Testimonis, que des de 1897 han celebrat les seues convencions públiques en grans auditoris i teatres de tot el món.

 

El tema de l’esdeveniment mundial per a 2021 és “La fe ens fa forts!”, i s’aplegarà a llars de tot el món en més de 500 idiomes, i en sis caps de setmana durant juliol i agost de 2021. Açò significa que entre 15 i 20 milions de persones de 240 països podran seguir els continguts d’aquest congrés des de les seues cases. Donat que la convenció se celebra normalment de divendres a diumenge, el programa es farà disponible en sis entregues, corresponents a les sessions del matí i la vesprada. La sessió del divendres al matí estarà disponible per a transmissió o descàrrega a partir del 28 de juny de 2021.

 

El risc de reunir a milers de persones en ciutats de tot el món en un període de pandèmia que encara continua, va portar a la Confessió a optar per una plataforma virtual per segon any consecutiu. No obstant això, la mesura no ha

 

frenat l’entusiasme per aquest esdeveniment anual. Les comunitats locals dels Testimonis de tot el món estan invitant al públic a unir-se a ells en aquesta ocasió històrica. “La fe ha ajudat la nostra germandat mundial a seguir prosperant inclús durant una pandèmia”, va dir Alberto López, membre de la junta administrativa dels Testimonis de Jehovà a Espanya. “La nostra fe continuarà unint-nos en l’adoració, inclús virtualment, mentre milions de persones es reuneixen en llars al voltant del món per a disfrutar d’un programa espiritual amb l’objectiu d’enfortir i enriquir encara més la fe.”

 

Tots estan invitats a assistir a l’esdeveniment mitjançant JW.ORG en la web, JW Broadcasting en l’aplicació gra- tuïta JW Library per iOS o Android, o en plataformes de streaming com ROKU TV, Apple TV, i altres. Escoltar i seguir el programa és gratuït i accessible a tota persona. El calendari de descàrrega i transmissió global s’indica a continuació.

 

 

 

DIA DEL PROGRAMA DATA EN LA QUAL ESTARÀ DISPONIBLE PER TRANS- MISSIÓ O DESCÀRREGA DES DE JW.ORG DATES EN LES QUALS LES CONGREGACIONS AL VOLTANT DEL MÓN ESTARAN VEIENT EL PROGRAMA
Divendres matí 28 de juny 3-4 de juliol
Divendres vesprada 5 de juliol 10-11 de juliol
Dissabte matí 19 de juliol 24-25 de juliol
Dissabte vesprada 26 de juliol 31 de juliol, i 1 d’agost
Diumenge matí 9 d’agost 14-15 d’agost
Diumenge vesprada 16 d’agost 21-22 d’agost

 

 

Firma: Testigos Cristianos de Jehová