Inici VINARÒS Vinaròs aposta per l’eficiència energètica en l’enllumenat públic

Vinaròs aposta per l’eficiència energètica en l’enllumenat públic

126

La primera actuació ha consistit en la implantació de 33 fanals solars amb tecnologia LED al carrer de la Donzella de la costa nord, amb una inversió de 35.000€. Es tracta d’una prova pilot per determinar la idoneïtat d’aquesta tecnologia, i la seua possible implantació en els carrers on actualment l’enllumenat públic no dona servei. Cal destacar que aquesta és una reivindicació històrica dels veïns i veïnes tant de la costa nord com de la costa sud, i per aquests motius s’ha apostat per aquest sistema.

Els fanals solars amb LEDS, disposen també d’un detector de presència que permet augmentar la intensitat de la llum per a una millor visibilitat. Aquesta actuació ha comptat amb el respectiu estudi lumínic per determinar el nombre de fanals per complir la normativa.

La segona actuació està inclosa dintre del contracte amb l’empresa ELECNOR, que realitza el servei d’enllumenat públic. En concret s’han canviat 191 lluminàries a l’avinguda de Francisco José Balada i 45 unitats en el passeig de Fora del Forat. L’objectiu amb aquesta actuació, és en primer lloc, millorar la eficiència energètica del municipi, i en segon lloc, disminuir el nombre d’incidències a la zona, ja que és on més problemes es detectaven

Article anteriorPeníscola licita les obres de millora de la pista de frontennis
Article següentEls Testimonis Cristians de Jehovà del Maestrat celebren virtualment el seu congrés anual “units en la fe per tot el món”