Inici VINARÒS Estiu Cultural a Vinaròs durant agost i setembre

Estiu Cultural a Vinaròs durant agost i setembre

321

Estiu Cultural a Vinaròs durant agost i setembre

 

El Vinaròs Arena acollirà espectacles per a tota la família amb la finalitat d’oferir una alternativa cultural al turisme de sol i platja

 

La Regidoria de Cultura, encapçalada per Anna Fibla, ha organitzat per als mesos d’agost i setembre una programació especial amb espectacles per a tota la família. El Vinaròs Arena serà l’escenari per acollir totes les actuacions amb l’aforament controlat i el compliment de les normes sanitàries perquè els espectadors puguen gaudir de l’agenda cultural amb seguretat.

La regidora Fibla ha destacat que “gràcies a la col·laboració de les entitats locals s’ha pogut confeccionar una programació cultural variada que aproparà el nostre folklore vinarossenc a veïns i visitants”.

Aquest diumenge 15 d’agost Les Camaraes oferirà una actuació única a partir de les 20:00h amb un recull de les cançons i balls vinarossencs més tradicionals, mentre que per al 22 d’agost serà el torn de la rondalla Mar i Terra, que oferirà un variat recital d’obres tradicionals valencianes. En tots dos casos l’entrada serà gratuïta.

Ja per al 28 d’agost els Nanos i Gegants oferiran una actuació variada amb les danses i música tradicionals, també amb entrada gratuïta, mentre que l’11 i 12 de setembre L’Acadèmia de Ball Locura tancarà la programació amb l’espectacle El Rey León, les entrades tenen el preu de 5€ i es poden aconseguir a Halcón Viajes.

Imatges de l’espectacle ‘Arde Chicago’

Article anteriorEls Testimonis Cristians de Jehovà del Maestrat celebren virtualment el seu congrés anual “units en la fe per tot el món”
Article següentLa consellera Mollà visita l’empresa Varadero Vinaròs SLU